- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Kompakt vízhűtés
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
válasz
Shrike7973 #8435 üzenetére
Kicsit átgondoltam a saját kérdésem, és átfogalmazom. Egyelőre úgy gondolkozom, hogy általános szoftverfejlesztésből szeretnék megélni. A platformfüggetlenség szerintem ilyen körben előny. Az egyetemen Java, C++, és C#-ból is kaptunk egy kezdő hozzáértési szintet, én viszont úgy érzem, hogy versenyképes szinthez választani kell egyet, amiben elmélyül az ember. Jelenleg C++/Qt-ban dolgozom egy projekten, és a munkát, továbbá a vizuális eredményt élvezem (a választást mondjuk nagyban befolyásolta az, hogy egy speciális, C-ben megírt könyvtárt választottunk alapnak). A kérdés az, hogy abból a tényből fakadóan, hogy előreláthatólag sokáig a C++ világában fogok mozogni, keletkezhet-e az munkakeresés során károm. Márpedig keletkezhet, hogyha jóval nagyobb eséllyel kapok majd állást Java fejlesztőként, mert az a trend. Sokan azt mondják, hogy a nyelvek, az eszközök ismerete marginális, mert 2 hét alatt "meg lehet tanulni" egy újat. Lehet kezdő vagyok (vagy mentálisan nem elég kompetens), de én úgy gondolom, hogy bár az alapokat valóban hamar el lehet sajátítani, de ahhoz a kijelentéshez, hogy én például profi C# fejlesztő vagyok, szerintem jóval több idő kell (állási szempontból mondhatom azt, hogy amíg egy junior fejlesztőből senior lesz?). Eddig elhangzott egy olyan válasz, hogy C++ állásból rengeteg van. Ez azt jelenti, hogy az egyetemről kikerülve, ha a legtöbb tapasztalatom a C++ nyelvhez, és annak környezetéhez (eszközeihez) köthető, akkor nyugodt lehetek az elhelyezkedésemet illetően? Ha erre a válasz nemleges, akkor felelősséget kell vállalnom, és más irányban is párhuzamosan képeznem magamat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest