- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ZIDOO médialejátszók
- Steam Deck
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flugi
tag
akkor dúl az egyetértés. Azt állítom, hogy a C/C++ azért ment neked könnyen, mert előtte láttad a Pascalt, ami világossá tette, hogy milyen bütykök vannak egy programban (változó, kifejezés, szerkezetek). Ez kb olyan, mintha úgy tanulnál idegen nyelvet, hogy annyit kell már csak megjegyezni, hogy melyik szó helyett melyik szót kell írni.
Mi ehelyett használunk kitalált nyelvet. -
KPepe
senior tag
Csak egy észrevétel: véleményem szerint nincs szükség arra, hogy leszóljuk a másik nyelvet - itt Pascal - mert van, akinek az tetszik. Én 2 évig Pascal-oztam középsuliban, és nagyon tetszett. Aztán jött az egyetemen a C első félévben, és könnyedén ellavíroztam a Pascal ismereteimre építve. Második félév és C++ kellett ahhoz, hogy megizzadjak programozáson.
Most nem kötözködésből írtam, csak arra szeretnék rámutatni, hogy embere válogatja. Teszem azt én sem mondom, hogy a Renault Mégane rossz autó, mert nekem nem tetszik. Attól az még jó autó, csak nekem nem tetszik. -
orbano
félisten
Nem az olvashatóságon van a hangsúly, hanem a módszereken. A Pascal sokkal kötöttebb mint a C,C++, nem tudod magad olyan könnyen lábonlőni. És itt az alkalmazott programozói fogásokon van a hangsúly. A C túl sok eszközt ad a kezedbe, amit egy kezdő jó, ha még nem lát, és inkább az algoritmusokra tud koncentrálni, nem a pointerekkel/referenciákkal való zsonglőrködésre.
Én speciel Basic-kel kezdtem és utána jött a Pascal, majd végül nagy nehezen a C++. Azóta jött hozzá kötelezően az Ada95, C#, Java, PHP
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged