Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
flugi
tag
akkor dúl az egyetértés. Azt állítom, hogy a C/C++ azért ment neked könnyen, mert előtte láttad a Pascalt, ami világossá tette, hogy milyen bütykök vannak egy programban (változó, kifejezés, szerkezetek). Ez kb olyan, mintha úgy tanulnál idegen nyelvet, hogy annyit kell már csak megjegyezni, hogy melyik szó helyett melyik szót kell írni.
Mi ehelyett használunk kitalált nyelvet. -
KPepe
senior tag
Csak egy észrevétel: véleményem szerint nincs szükség arra, hogy leszóljuk a másik nyelvet - itt Pascal - mert van, akinek az tetszik. Én 2 évig Pascal-oztam középsuliban, és nagyon tetszett. Aztán jött az egyetemen a C első félévben, és könnyedén ellavíroztam a Pascal ismereteimre építve. Második félév és C++ kellett ahhoz, hogy megizzadjak programozáson.
Most nem kötözködésből írtam, csak arra szeretnék rámutatni, hogy embere válogatja. Teszem azt én sem mondom, hogy a Renault Mégane rossz autó, mert nekem nem tetszik. Attól az még jó autó, csak nekem nem tetszik. -
orbano
félisten
Nem az olvashatóságon van a hangsúly, hanem a módszereken. A Pascal sokkal kötöttebb mint a C,C++, nem tudod magad olyan könnyen lábonlőni. És itt az alkalmazott programozói fogásokon van a hangsúly. A C túl sok eszközt ad a kezedbe, amit egy kezdő jó, ha még nem lát, és inkább az algoritmusokra tud koncentrálni, nem a pointerekkel/referenciákkal való zsonglőrködésre.
Én speciel Basic-kel kezdtem és utána jött a Pascal, majd végül nagy nehezen a C++. Azóta jött hozzá kötelezően az Ada95, C#, Java, PHP
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Hálózati / IP kamera
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Eladó Cambridge Audio Azur 851N hálózati lejátszó/DAC/előerősítő
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs