- Valami baja van a tápomnak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
9CS
senior tag
Egyetértek azzal, amit írsz. De nekem jobban ment a C. Mondjuk én ilyen OKJs programozás oktatáson tanultam, ott az volt, hogy első évben Pascal, aztán köv év C, C++, Builder gyors egymás után. Nem volt előtte semmilyen programozói gyakorlatom, így amit tanultam, azt ott szedtem fel. Viszont a Pascal nem ment, ott csak vergődtem, míg a C-s „korszakban” elkezdett tetszeni a dolog, és egyre jobban ment. Ezért érthetetlen nekem, ez a Pascal jó tanuló nyelv, mert lehet nem mindenkinek. Nekem például nem feküdt, míg a C igen, pedig mindkettőben 0 tapasztalatom volt. Ezek után gondolom én így, hogy nem kell nekem a Pascal jó tanuló nyelv(e), mert (nekem) nem az. Itt írjátok a szép kis C kódokat, mi a baj vele? Tök jól olvasható.
Természetesen kell, hogy ismerjen egy programozó több nyelvet (bár talán nem halálos, ha egyben profi), de akkor ne már egy „tanulónyelv” legyen az, amivel terheli magát. Van jobb lehetőség is, a további fejlődésre.
Én is kevertem a Pascalt a C-ben, de csak a nyelvkavarodás miatt, nem azért, mert ez jó móka. Persze olyan durván, hogy utána mér le sem fordult. Bár már kinőttem. Lehet ez a másik oka, hogy gyűlölöm a Pascalt. Bár PHP kódot sosem szőttem a C-be.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kerékpársportok
- Valami baja van a tápomnak
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest