- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
martonx #19906 üzenetére
Ez nem alacsony/magas szintű nyelv kérdése. Bár vannak, akik a C-t is a magas szintű nyelvek közé sorolják, de ha ezt nem is a C++-t biztosan.
Ekkor fogsz egy magas szintű nyelvet két nap alatt összerakod
Ehhez sztem. C++/C# nyelven is találni lehet valamiféle modult. Úgyhogy gyakorlatilag közel egyforma időt vesz igénybe mind2 nyelven. Ezért írtam, hogy gyakorlatilag ez nem programozás. Meg visszautalnék valamelyik nick egy posztjára, aki valami ilyesmit írt:és igen. Mindig találni fogsz egy nagyobb és agyontesztelt kódot, ami jobb, és többet is tud, mint amit te csinálsz...
Nem szó szerinti idézet, de a lényege ez. Lehet, hogy igazat írt. De mint írtam, ez gyakorlatilag bármelyik nyelvre igaz. Viszont a modulok összerakását, szinkronizálását én nem nevezném programozói munkának...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest