Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
totron
üzenetére
Jóvanna, ha már nagyon a torkomat harapnátok érte keresztül, had mutassak rá, hogy a C90 a listám első eleme volt. Mindjárt utána ott voltak a C#, a PHP, és a teljes webes front end világ klasszikusai. Nem tudom, miért kellett az elsőnél leragadni, végig linkeltem én mindent. Akinek nem tetszik az első, nem kötelező ott ragadni.
Ja hogy miért azt írtam elsőre? Mert annak legalább lenne jelentése, ha valaki azt is lenyeli elsőre. Akkor tuti van elég jó feje hozzá, hogy jövője legyen az IT-ben. Ha akárhová is kerül. A többiről ugyan az nem mondható el. Pythonnal kezdeni? Nem jelent az semmit. Hamis önbizalom. Az minden, amit a pythonnal kezdés ad. Peace.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Formula-1
- Tesla topik
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Házimozi belépő szinten
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Gigabyte B450 Aorus Elite - Leírást olvasd el -
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi