Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA® driverek topikja
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
kicsit off topic, de szerintem elfer itt.
cegnel ugy dontottek, hogy megerdemlunk jobb monitorokat munkahoz, igy most valasztas ele kerultem:
- 1 darab nagyobb monitor (27" 2560x1440)
- 2 normal monitor (22"-24" 1920x1200)nem igazan tudok donteni, mindkettonek megvannak az elonyei (es nem, ket 27" nem lesz
)
ki milyen rendszeren dolgozik itt, mik a tapasztalatok?
Nyilvan ez nagyon fugg attol ki mit csinal. Nekem esetek nagy reszeben eclipse vagy vim van nyitva full screen. Ha eclipseben debugolok ott jol jonne a nagyobb felbontas, hogy minden elferjen. Amikor szerveren tesztelek akkor meg van nehany terminalom nyitva itt kenyelmes lenne, ha egyik monitoron a szerver dolgai lennenek a masikon meg a forraskod.Masik kerdes az ergonomia, hallottam panaszokat ket monitort hasznalo embertol, nyakanak nem tett jot a sok oldalra nezes.
Most, hogy kicsit gondolkodom az egeszen ugy erzem egy nagy jobb lenne ha melle tudnek rendesen virtualis desktopokat hasznalni, amivel Windowson nincs tapasztalatom. esetleg valaki hasznal ilyet? Googlet megkerdeztem, de amit talaltam nem igazan tudja azt amit a Linuxos rendszerek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 0perces Kolink KLA-003
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)