- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
olivera88 #9278 üzenetére
Hát akkor nem értem, mikor melyik jelenik meg, mert nem írtad le egyértelműen. Ahogy én megírtam a scriptet az alapján, amit korábban írtál, így értelmeztem:
- éjfélkor megjelenik a T00 változat
- hajnali 6-kor megjelenik a T06
- déli 12-kor megjelenik a T12
- este 18h-kor megjelenik a T18Ennek megfelelően is akarja letölteni a fájlokat a script. Mivel 18:20-kor írtad a hsz.-t, ezek szerint 18h után próbáltad, tehát pont azt csinálta a script, amit mondtam neki (az értelmezés alapján úgy működik, ahogy kell). Ezek szerint a szerveren mégsem akkor jelenik meg az adott fájl, de akkor írd le, hogyan. Csak most úgy írd le lehetőleg, hogy ne kelljen visszakérdezni.
(#9279) bambano:
"az időpont kiszámításának módszere miatt nem indíthatod akármikor."
Pont az lett volna a scriptem lényege, hogy akármikor elindítva az aktuális legfrissebbet töltse le. Az alapján, amit korábban írt a kolléga, úgy volt értelmezhető, hogy ha elmúlt 18h, de még éjfél előtt van, akkor a referencetime paraméterben épp a T18 szerepeljen. (A script ezt is csinálja.) Hát ezek szerint nem úgy van, de hát ha nem írja le egyértelműen a specifikációt, akkor ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest