Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
Sziasztok,
Windows-os C fordítóprogrammal kapcsolatos kérdésem lenne. Alapvetően valamelyik Visual Studio kiadás érdekelne (ingyenes a DreamSpark-ból). Tegnap előtt letöltöttem a VS 2013-at, de ott alig lehetett testreszabni a telepíthető komponenseket, egy csomó olyan dolog települ, amire nincs is szükségem ( Visual F#, stb.). Régebben használtam a VS 2010 Professionalt, és ott azt hiszem, hogy ki lehetett választani, hogy mely nyelvek könyvtárait akarom telepíteni, meg egy csomó minden mást, de ebben már nem vagyok biztos
kísérletezgetésből meg ennyi elég is volt. C-ben tanulunk programozni, nincs arra szükségem (még), hogy más nyelvekhez tartozó komponenseket telepítsek (feleslegesen foglalná a helyet). Tud valaki segíteni, hogy milyen c fordítót válasszak? köszi.Szerk: a VS-t eddig csak C#-hoz használtam még régebben (kb. két éve utoljára), úgyhogy ha vmi hülyeséget írtam volna vele kapcsolatban, sry.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER OPTIMUM PC 16-32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD GEFORCE RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 1ÉV GAR!
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

kísérletezgetésből meg ennyi elég is volt. C-ben tanulunk programozni, nincs arra szükségem (még), hogy más nyelvekhez tartozó komponenseket telepítsek (feleslegesen foglalná a helyet). Tud valaki segíteni, hogy milyen c fordítót válasszak? köszi.