- OLED monitor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
Sziasztok,
Windows-os C fordítóprogrammal kapcsolatos kérdésem lenne. Alapvetően valamelyik Visual Studio kiadás érdekelne (ingyenes a DreamSpark-ból). Tegnap előtt letöltöttem a VS 2013-at, de ott alig lehetett testreszabni a telepíthető komponenseket, egy csomó olyan dolog települ, amire nincs is szükségem ( Visual F#, stb.). Régebben használtam a VS 2010 Professionalt, és ott azt hiszem, hogy ki lehetett választani, hogy mely nyelvek könyvtárait akarom telepíteni, meg egy csomó minden mást, de ebben már nem vagyok biztos
kísérletezgetésből meg ennyi elég is volt. C-ben tanulunk programozni, nincs arra szükségem (még), hogy más nyelvekhez tartozó komponenseket telepítsek (feleslegesen foglalná a helyet). Tud valaki segíteni, hogy milyen c fordítót válasszak? köszi.Szerk: a VS-t eddig csak C#-hoz használtam még régebben (kb. két éve utoljára), úgyhogy ha vmi hülyeséget írtam volna vele kapcsolatban, sry.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- OLED monitor topic
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gyönyörű Asus ROG strix G531GU-AL347 gamer laptop (2019)
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kísérletezgetésből meg ennyi elég is volt. C-ben tanulunk programozni, nincs arra szükségem (még), hogy más nyelvekhez tartozó komponenseket telepítsek (feleslegesen foglalná a helyet). Tud valaki segíteni, hogy milyen c fordítót válasszak? köszi.