- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- NVIDIA® driverek topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
beleszólok
üzenetére
Akkor jó.
(#8393) martonx
A Tour of Go-val kezdtem nem tudom mi tudná jobban elmagyarázni a nyelv alapjait mint a nyelv saját oktató oldala.
"Egy adott nyelven megtanulni programozni" - mellette folyamatosan hallgatom az egyetemi anyagot.
(#8394) Jim-Y
Voltam pár helyi IT konferencián amire szabad bejárása volt bárkinek, voltak elődadások a modern webfejlesztési technikákról, és a jövő ilyesfajta technikáiról és mindenhol a Go-t taglalták mint a webfejlesztés új dimenzióját backend területen. Illetve egyik ismerősöm jelentkezett egy londoni céghez munkára webfejlesztőnek ahol közölték, hogy a jelenlegi PHP alatt futó rendszerüket Go alapokra akarják helyezni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- eFootball
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest