Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Sziasztok,
Kellene nekem egy Android és iOS fejlesztésre képes valaki.
Eléggé túlvállaltam magam, folyamatosan jönnek a megrendelések, kénytelen vagyok kiosztani másnak.Az lenne a legjobb, ha egy ember csinálná mindkettőt, de ha csak egy platformot tud elvállalni a jelentkező, az sem baj.
Idézem az alkalmazás leírását:
"...van egy hirdetői adatbázis néhány száz hirdetéssel és néhány szűrési feltétellel onnan meg kéne jeleníteni a hirdetéseket. (néhány kép és szöveges tartalom) És ahol emg van adva google térkép, ott a telefon GPS adatai alapján távolságot meg tudjunk jeleníteni.
És ha valami újdonság van, akkor kis jelzés jelenne meg az állapotsorba (pl új hirdetés, stb)"Persze ennél sokkal több infót tudok szolgáltatni.
Nem tudom még, hogy milyen jellegű hirdetések, de telefonon beszéltem a megrendelővel, nem kizárt, hogy valami társkereső vagy hasonló.
Ha érdekel valakit, referenciákkal és tapasztalattal jelentkezhet nálam privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- DJI Osmo Pocket 3
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest