- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínában száguldozik tovább a legerősebb táblagép
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Sziasztok,
Ha valaki képben van shader programozásról, szeretnék egy tippet kérni valami móricka példáról, amivel játszadozhatok egy sort. Windows 7 ulti 64 bit, nem tudom milyen direct x van benne, gondolom valami újabb eleve beépítve.
Pld egy olyan program kellene, mint egy szoftveres fényerősség szabályozó. Globálisan a teljes képernyőn minden egyes pontot "elkap", és mondjuk felére veszi a pont színösszetevőinek az értékét. Szimplán felére sötétíti le a képernyőt. Csak maga a rutin nyersen, kezelőfelülettel majd én eljátszadozom. És persze program belépésnél ahogy installálni kell egy ilyen rutint a grafikus csatorna legvégére, meg ahogy program kilépésnél kiiktatni, mert gondolom grafikus csatorna esetén a programnak tudnia kell rendet csinálnia maga után.
Otthon vagyok C#-ben is, C-ben is. A spártaibb C lenne jobb, de ami akad.
Minden tippet köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB / 1TB ezüst
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest