Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sztanozs #6071 üzenetére
"Amúgy segítség helyett te sem csináltál más csak idejöttél leoltani - ráadásul nem is őt, hanem engem."
Most ne kezdjük ezt feszegetni, elég sok topicban szoktam segíteni, de az zavar, ha valaki feleslegesen szól be újoncnak, amikor az tök normálisan jött ide kérdezni, és nem arra vágyott, hogy valaki jól megmondja neki a tutit, nem hülyeséget kérdezett (pl. hogy "nem működik a program, mit csináljak?"), és nem is írt bántót - és igen, ezt szóvá is tettem neked, de neked ezen nem kell elkezdeni duzzogni ám, és megpróbálni "visszavágni".
Még ha nem is oltás volt a szándékod, a stílus olyannak tűnt: "a keresőt sem tilos használni".
Részemről písz van, most ezen ne veszekedjünk.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest