Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sztanozs
üzenetére
"Amúgy segítség helyett te sem csináltál más csak idejöttél leoltani - ráadásul nem is őt, hanem engem."
Most ne kezdjük ezt feszegetni, elég sok topicban szoktam segíteni, de az zavar, ha valaki feleslegesen szól be újoncnak, amikor az tök normálisan jött ide kérdezni, és nem arra vágyott, hogy valaki jól megmondja neki a tutit, nem hülyeséget kérdezett (pl. hogy "nem működik a program, mit csináljak?"), és nem is írt bántót - és igen, ezt szóvá is tettem neked, de neked ezen nem kell elkezdeni duzzogni ám, és megpróbálni "visszavágni".
Még ha nem is oltás volt a szándékod, a stílus olyannak tűnt: "a keresőt sem tilos használni".
Részemről písz van, most ezen ne veszekedjünk.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest