Legfrissebb anyagok
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lakers
tag
Sziasztok!
1. kérdésem:
for(;
ciklusnak mi a jelentése ilyenkor? Grafikai programozásnál fordul elő, és nem értem, hogy ez miért működik
semmi inicializálás, feltétel, léptetés nincs benne, de működik. (c++/c nyelvnél)
2.kérdésm: Hol lehet használható teljes körű iphone programozáshoz vagy mobil programozáshoz (android, winmobile) tutoriált vagy bármely segédletet találni? Google-t használtam, csak olyan érdekesek nekem, hogy egyikben van ilyen téma a másikban nem. Ilyen téren olyannok kéne a véleménye akik már benne vannak, vagy találtak maguknak egy-két oldalt, hogy ők mit ajánlanak nekem.köszönettel: Lakers
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ciklusnak mi a jelentése ilyenkor? Grafikai programozásnál fordul elő, és nem értem, hogy ez miért működik
semmi inicializálás, feltétel, léptetés nincs benne, de működik. (c++/c nyelvnél)