Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Asszem megoldottam. Rekurzív fabejárás az XML struktúrában, majd a legmélyebb szinten, ahol a szöveg van, keresés-és-csere, XML mentése, és kész is.
Egyszerű, mint az ágybaszarás. Felhasznált VB.NET parancsok, ojjektumok és tulajdonságok (System.Xml névtér kell hozzá): XmlDocument, XmlNode, XmlNode.InnerText, XmlNode.HasChildNode, String.Replace, Like, XmlDocument.Load, XmlDocument.Save, XmlNode.Childnodes, XmlDocument.ChildNodes. Aztán írtam hozzá még egy kicsit, amivel meglévő sorokat tudok sokszorozni, ehhez kellettek még az XmlNode.InsertAfter, XmlNode.Clone, XmlNode.Name tagfüggvények és tulajdonságok.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -30% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyszerű, mint az ágybaszarás. Felhasznált VB.NET parancsok, ojjektumok és tulajdonságok (System.Xml névtér kell hozzá): XmlDocument, XmlNode, XmlNode.InnerText, XmlNode.HasChildNode, String.Replace, Like, XmlDocument.Load, XmlDocument.Save, XmlNode.Childnodes, XmlDocument.ChildNodes. Aztán írtam hozzá még egy kicsit, amivel meglévő sorokat tudok sokszorozni, ehhez kellettek még az XmlNode.InsertAfter, XmlNode.Clone, XmlNode.Name tagfüggvények és tulajdonságok.