Legfrissebb anyagok
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
szerintem arra gondolt, hogy ha a jatek teljes kepernyoben fut, akkor nagy valoszinuseggel video overlay van, amire hagyomanyos modszerekkel nem lehet meg egy cuccot ratenni. opengl-lel van tapasztalatom, de gondolom a directx is hasonloan mukodik: elker egy teruletet az oprendszertol es azon o garazdalkodik. Hiaba mondod meg barminek, hogy legyen o ''always on top'' a directx szerintem siman felulirja. Probald ki egy programmal, aminek beallithatod, hogy ''always on top'' (pl winamp jutott most eszembe) szerintem nem fog latszani. De javitsatok ki ha tevedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest