-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
véleményt, ötletet szeretnék:
Van egy játék amelyben írtam egy modot. Annyit csinál hogy egy httplistenerrel kirak mindenféle infót, azaz szervernevet, maxplayer, onlineplayer és azoknak életét, hőmérsékletet időjárást a helyzetüknél stb. [link] Aztán ezt egy PHP összeszedi és weben megjeleníti. [link]
Namármost ez valahogy biztonságossá kellene tennem. A gond ugye az hogy a httplistener eléggé egyszerű szerkezet és a játék sem igazán arra van kitalálva hogy én egy moddal nyissak belőle egy webszervert. Milyen módon tehetném biztonságossá azaz ddos védelem meg a többi. Nem tárol atomtitkot és igazán sem jelszót sem semmi olyat mit a játékhoz való csatlakozásnál ne lehetne kiírtani. Elsősorban azt szeretném elkerülni hogy a szerver túlterhelődjön. A PHP résznél tudok cache-elni ha szükséges így nem kell lekérni újra a dolgokat minden egyes látogatónak bár ezt a részt még nem írtam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hobby rádiós topik
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Akciókamerák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konteó topic
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi