Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Egyébként én nem bánom, hogy ilyenek is vannak. Gyakorlatilag én is azt használtam fel. Attól, hogy ezt nem nevezem programozói munkának, attól még pl. nekem, meg a hozzám hasonló programozgatóknak sztem. nem rossz ez. Nem kell mindenkinek "profi" programozónak lennie(bár sztem. igazából ilyen nincs is). Szóval én nem tartom rossznak, csak messze áll a programozói munkától. Azt azért sajnálom, hogy ahogy nézem, nem nagyon akarnak közvetlenül lefordulni. Szóval biztos vagyok benne, hogy nem a publikus kódokat fordítják élesben. Ugyanis a publikus kódok nem nagyon akarnak fordulni... De kisebb-nagyobb "barkácsolással" talán azért fordíthatóvá válnak. De az átverő programozó cégeknek 1szerű a módszere: felhasználja a free kódokat szinte zéró munkával, fizetőssé teszi, és beleírja abba a bizonyosba, hogy tilos a kódot visszafejteni. Ilyen 1szerű az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Parkside szerszám kibeszélő
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tesla topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest