- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Hővezető paszták
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Én nem vagyok programozó, így ezt nem valószínű, hogy meg tudnám oldani.
Nem véletlenül írtam ittenke:
>Azt hiszem, hogy régebben már írtam, hogy ha most kezdenék programozni desktop-ra, akkor az ASM, C, C++ nyelvekre állnék rá nagyon.De ha nem értetted meg, akkor szívesen lefordítom.

Nekem ilyen tapasztalataim vannak, ha nem a webprogramozást nézzük: Kevés ASM, C++, Pascal, közepes Vb6/Vba, C, viszonylag sok Vb.net, C#.
Ez helyett, ha most kezdenék, akkor sztem. ez lenne az ideális: Nagyon sok ASM és C, erősen közepes C++.Ez tehát azt jelenti, hogy sajnos nem tudok annyira ASm-ul, C-ül.C++-ul főleg nem. De ha neked nagyon megy, akkor példakódnak elfogadnám. Sőt, azt hiszem, hogy más nevében is írhatom, hogy elfogadnánk. Tudomásom szerint ASM topic meg nincs is(vagy ha van is, akkor sem aktív).
Egyébként C-t azért közepesen használtam, mert Vb.net/C# -ban van amit vagy nem lehet megoldani, vagy meg lehet ugyan, de nagyon lassú. Ezért muszáj volt néhány esetben C-ben natív .dll-t írnom. De ezért is bántam meg, hogy nem sok C-vel kezdtem. Ugyanis így megtanultam a C#-ot, viszont a C-re is szükségem volt. De akkor minek tanultam ilyen szinten C#-ot, ha nem tudom/tudtam a C-t kikerülni. Miért nem foglalkoztam majdnemhogy kizárólag C-vel.
De egyetértek azzal, amit ittenke írtál:
>Segítség:: Ezt csak ASM-ban, vagy C/C++ lehet megvalósítaniPontosan ezért bántam meg, hogy nem ezekre álltam rá...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nagyrobogósok baráti topikja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mesterséges intelligencia topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30% : UPDATE! 03.13!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest