-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #17843 üzenetére
Én nem vagyok programozó, így ezt nem valószínű, hogy meg tudnám oldani.
Nem véletlenül írtam ittenke:
>Azt hiszem, hogy régebben már írtam, hogy ha most kezdenék programozni desktop-ra, akkor az ASM, C, C++ nyelvekre állnék rá nagyon.De ha nem értetted meg, akkor szívesen lefordítom.
Nekem ilyen tapasztalataim vannak, ha nem a webprogramozást nézzük: Kevés ASM, C++, Pascal, közepes Vb6/Vba, C, viszonylag sok Vb.net, C#.
Ez helyett, ha most kezdenék, akkor sztem. ez lenne az ideális: Nagyon sok ASM és C, erősen közepes C++.Ez tehát azt jelenti, hogy sajnos nem tudok annyira ASm-ul, C-ül.C++-ul főleg nem. De ha neked nagyon megy, akkor példakódnak elfogadnám. Sőt, azt hiszem, hogy más nevében is írhatom, hogy elfogadnánk. Tudomásom szerint ASM topic meg nincs is(vagy ha van is, akkor sem aktív).
Egyébként C-t azért közepesen használtam, mert Vb.net/C# -ban van amit vagy nem lehet megoldani, vagy meg lehet ugyan, de nagyon lassú. Ezért muszáj volt néhány esetben C-ben natív .dll-t írnom. De ezért is bántam meg, hogy nem sok C-vel kezdtem. Ugyanis így megtanultam a C#-ot, viszont a C-re is szükségem volt. De akkor minek tanultam ilyen szinten C#-ot, ha nem tudom/tudtam a C-t kikerülni. Miért nem foglalkoztam majdnemhogy kizárólag C-vel.
De egyetértek azzal, amit ittenke írtál:
>Segítség:: Ezt csak ASM-ban, vagy C/C++ lehet megvalósítaniPontosan ezért bántam meg, hogy nem ezekre álltam rá...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest