Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok,
Van egy kisebb projektem amit C#-ban valósítottam meg Windowsra. Érkezett pár kérés, hogy jó lenne egy hasonló app macOS-re is.
Nincs szó extrém dologról, csupán egy .csv filet importálok be ebbe az appba, majd egy lenyitható menüből kiválasztható minden oszlophoz 1-1 érték, így kialakítva egy header linet minden oszlopnak.
Majd van egy gomb ami kiexportálja a kiválasztott header értékekkel, így létrehozva a megfelelő elnevezést minden oszlophoz. Később ez a .csv file importálásra kerül egy másik programba, és a header line alapján ismeri fel, hogy melyik oszlop mit tartalmaz.
Sajnos Visual Stuidoban ezt nem tudom elkészíteni macOS-re ezért alternatíva után kutatok. Eszembe jutott a VBA, csak a dizájn miatt nem lenne a legjobb befutó, és még normális .csv file importálást sem sikerült megoldani rajta.
Tudnátok ajánlani nekem pár olyan fejlesztőkörnyezetet amivel hasonló dolgot megtudok oldani? Olyasmit keresek mint a visual studio, hogy betudjam pakolni a gombokat és a text boxokat ahelyett, hogy ezeket kódból kellene létre hoznom.
Milyen fejlesztő környezet ajánlott macOS-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest