- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok,
Van egy kisebb projektem amit C#-ban valósítottam meg Windowsra. Érkezett pár kérés, hogy jó lenne egy hasonló app macOS-re is.
Nincs szó extrém dologról, csupán egy .csv filet importálok be ebbe az appba, majd egy lenyitható menüből kiválasztható minden oszlophoz 1-1 érték, így kialakítva egy header linet minden oszlopnak.
Majd van egy gomb ami kiexportálja a kiválasztott header értékekkel, így létrehozva a megfelelő elnevezést minden oszlophoz. Később ez a .csv file importálásra kerül egy másik programba, és a header line alapján ismeri fel, hogy melyik oszlop mit tartalmaz.
Sajnos Visual Stuidoban ezt nem tudom elkészíteni macOS-re ezért alternatíva után kutatok. Eszembe jutott a VBA, csak a dizájn miatt nem lenne a legjobb befutó, és még normális .csv file importálást sem sikerült megoldani rajta.
Tudnátok ajánlani nekem pár olyan fejlesztőkörnyezetet amivel hasonló dolgot megtudok oldani? Olyasmit keresek mint a visual studio, hogy betudjam pakolni a gombokat és a text boxokat ahelyett, hogy ezeket kódból kellene létre hoznom.
Milyen fejlesztő környezet ajánlott macOS-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest