Új hozzászólás Aktív témák

• zsolti_20

senior tag

Sziasztok,

Van egy kisebb projektem amit C#-ban valósítottam meg Windowsra. Érkezett pár kérés, hogy jó lenne egy hasonló app macOS-re is.

Nincs szó extrém dologról, csupán egy .csv filet importálok be ebbe az appba, majd egy lenyitható menüből kiválasztható minden oszlophoz 1-1 érték, így kialakítva egy header linet minden oszlopnak.
    Majd van egy gomb ami kiexportálja a kiválasztott header értékekkel, így létrehozva a megfelelő elnevezést minden oszlophoz. Később ez a .csv file importálásra kerül egy másik programba, és a header line alapján ismeri fel, hogy melyik oszlop mit tartalmaz.

Sajnos Visual Stuidoban ezt nem tudom elkészíteni macOS-re ezért alternatíva után kutatok. Eszembe jutott a VBA, csak a dizájn miatt nem lenne a legjobb befutó, és még normális .csv file importálást sem sikerült megoldani rajta.

Tudnátok ajánlani nekem pár olyan fejlesztőkörnyezetet amivel hasonló dolgot megtudok oldani? Olyasmit keresek mint a visual studio, hogy betudjam pakolni a gombokat és a text boxokat ahelyett, hogy ezeket kódból kellene létre hoznom.

Milyen fejlesztő környezet ajánlott macOS-hez?

Új hozzászólás Aktív témák