- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
>Nem vagy szakmabeli és ami itt folyik demagóg
Neked pl. hol vannak a referenciáid? Mert nem vettem észre, hogy vmit. is közzé tettél volna. Én legalább valamiket letettem az asztalra. Hogy értékelhető-e, vagy nem, ahhoz nem tudok hozzászólni, de sokkal több dolgot tettem le az asztalra. Az oldalam gyakorlatilag a "Cutter" nevezetű programom végett hoztam létre. A többi csak úgy jött köré. Elsősorban régebbi programok vannak ott(amiket made in hirtelen csinosítottam). Pont az a bajom, hogy itt bárki mondhatja magát szakmabelinek, anélkül, hogy bármit is letett volna az asztalra(akár értékelhetőt, akár nem). Egyébként, ahogy látom, a programjaim töltögetik "lefelé", és nagyon bízom benne, hogy valaki(k)nek megmozgatják a szürkeállományát, és valami eszükbe jut a programjaim nézegetése közben. Valami ihletet adok Nekik. Ezért hálás köszönetem, azoknak, akik letöltötték/letöltik a programjaimat. Őket légyszíves ne s...d már le, ha megkérhetlek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest