- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
>Nem vagy szakmabeli és ami itt folyik demagóg
Neked pl. hol vannak a referenciáid? Mert nem vettem észre, hogy vmit. is közzé tettél volna. Én legalább valamiket letettem az asztalra. Hogy értékelhető-e, vagy nem, ahhoz nem tudok hozzászólni, de sokkal több dolgot tettem le az asztalra. Az oldalam gyakorlatilag a "Cutter" nevezetű programom végett hoztam létre. A többi csak úgy jött köré. Elsősorban régebbi programok vannak ott(amiket made in hirtelen csinosítottam). Pont az a bajom, hogy itt bárki mondhatja magát szakmabelinek, anélkül, hogy bármit is letett volna az asztalra(akár értékelhetőt, akár nem). Egyébként, ahogy látom, a programjaim töltögetik "lefelé", és nagyon bízom benne, hogy valaki(k)nek megmozgatják a szürkeállományát, és valami eszükbe jut a programjaim nézegetése közben. Valami ihletet adok Nekik. Ezért hálás köszönetem, azoknak, akik letöltötték/letöltik a programjaimat. Őket légyszíves ne s...d már le, ha megkérhetlek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest