- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz pmonitor #16908 üzenetére
Akkor ha en letoltottem a programod [tobb valtozatban, sot webkod hibakeresesedhez tobbszor], nyilvan a te ke're'sedre anno mielott hirhedt lett volna a nick-ed, es emiatt me'g honapokra kint volt egy bejegyzesed ugyanott, hogy en milyen szemet vagyok, en ezek utan me'g a beloled kaptam ihletet csoportba is be vagyok szamolva? Hihetetlen vagy.... probaltam kimaradni de ez mar tul sok volt a jobol.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
"Egyébként, ahogy látom, a programjaim töltögetik "lefelé", és nagyon bízom benne, hogy valaki(k)nek megmozgatják a szürkeállományát, és valami eszükbe jut a programjaim nézegetése közben. Valami ihletet adok Nekik. Ezért hálás köszönetem, azoknak, akik letöltötték/letöltik a programjaimat. Őket légyszíves ne s...d már le, ha megkérhetlek."
Ezt nem értem, hogy keverted ide. A loopolásról meg arról beszéltem, hogy Te milyen módon minősíted azt a sok mérnököt aki ezzel foglalkozik, mert a te atoi implementációd gyorsabb csak nem annyira robosztus mint a fordító által adott.Két dologról beszélsz. Én pedig erről, hogy ezt fejezzük be mert ha kérhetem.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
Tessék: [link] . Sok tökéletlen dolgot láthatsz itt, a legjobb amit elértem 13 csillag egy régi munkámmal mikor még zöldfülű egyetemista voltam.
Felvállalom, talán valakinek segítettem ezekkel. Nyugodtan lehet fikázni is, ebből tanulok!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Egy év alatt 80 milliárd dollárt költ AI-képes adatközpontokra a Microsoft
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: A porszívó, ami elrakja a zoknidat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Windows 11
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest