- Előre vagy hátra? A SilverStone rackmount házának mindegy
- Két új Arrow Lake HX CPU érkezik a gamer notebookokhoz
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- VR topik
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
válasz
böng ész ő
üzenetére
Az a helyzet, hogy rengeteg kérdés, amit akár én is feltennék egy fórumon, már fel lett téve és meg lett válaszolva. És az ilyen fórumokat kezelő moderátorok teljesen érthetően nem akarják mindig az ezredszerre is feljövő ugyanolyan kérdést megválaszolni. Ezért nekem mindig az az első hogy keresek addig, amíg nem találok valami infót, ami már létezik az interneten, és ha tényleg kimerítettem mindent, akkor kérdezek meg valamit (de ez a legtöbb esetben nem is szükséges). Mondjuk én kb. csak ide járok, meg ha mondjuk egy OSS package-ről van szó, akkor annak a GitHub oldala szokott lenni a default. Stackoverflow-ra nem is regisztráltam még, mert elegendő kereséssel mindig megtaláltam a nekem szükséges infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Dark Souls sorozat
- EAFC 26
- Elektromos autók - motorok
- Lexus, Toyota topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Crimson Desert
- Revolut
- További aktív témák...
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- MOZA R5 csomag (2028. 03-ig garanciás)
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
- ASUS GeForce RTX 4070 SUPER 12GB Dual White OC
- LeX1 Yoga Gen7 2-in-1 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 1TB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest