Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
válasz
böng ész ő
üzenetére
Az a helyzet, hogy rengeteg kérdés, amit akár én is feltennék egy fórumon, már fel lett téve és meg lett válaszolva. És az ilyen fórumokat kezelő moderátorok teljesen érthetően nem akarják mindig az ezredszerre is feljövő ugyanolyan kérdést megválaszolni. Ezért nekem mindig az az első hogy keresek addig, amíg nem találok valami infót, ami már létezik az interneten, és ha tényleg kimerítettem mindent, akkor kérdezek meg valamit (de ez a legtöbb esetben nem is szükséges). Mondjuk én kb. csak ide járok, meg ha mondjuk egy OSS package-ről van szó, akkor annak a GitHub oldala szokott lenni a default. Stackoverflow-ra nem is regisztráltam még, mert elegendő kereséssel mindig megtaláltam a nekem szükséges infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest