-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Tudom, hogy egy vélemény nem mérvadó, én személy szerint többször nekifutottam a Mac-nek, sőt Linux-nak is, de valahogy mindig lepattantam róla.
Számomra irónikus Mac-en hallani a just works mondást, miközben bőven bele kell heggeszteni, tutorialokat olvasni, megtanulni együtt élni a hiányosságaival (linuxon ez hatványozottan előjön, Mac-en csak időnként és a feketöves Mac-eseknek fel sem tűnik).
Ellenben Win vonalon, ha eddig is együtt tudtál élni a hiányosságokkal, akkor simán tényleg igaz a just works kitétel (és majd mindjárt jönnek a másik oldal megmondóemberei, akik elmondják, hogy ez nem így van, mert mekkora szopás a 99-ben vett nyomtatót win 10 alá felinstallálni, meg a kínából 1000 Ft-ért rendelt bluetooth adaptert se akaródzott felismerni a rendszernek stb...). Szvsz, talán jobb is lenne nem belemenni egy durva flame háborúba itt a programozás topikban
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest