Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Tudom, hogy egy vélemény nem mérvadó, én személy szerint többször nekifutottam a Mac-nek, sőt Linux-nak is, de valahogy mindig lepattantam róla.
Számomra irónikus Mac-en hallani a just works mondást, miközben bőven bele kell heggeszteni, tutorialokat olvasni, megtanulni együtt élni a hiányosságaival (linuxon ez hatványozottan előjön, Mac-en csak időnként és a feketöves Mac-eseknek fel sem tűnik).
Ellenben Win vonalon, ha eddig is együtt tudtál élni a hiányosságokkal, akkor simán tényleg igaz a just works kitétel (és majd mindjárt jönnek a másik oldal megmondóemberei, akik elmondják, hogy ez nem így van, mert mekkora szopás a 99-ben vett nyomtatót win 10 alá felinstallálni, meg a kínából 1000 Ft-ért rendelt bluetooth adaptert se akaródzott felismerni a rendszernek stb...). Szvsz, talán jobb is lenne nem belemenni egy durva flame háborúba itt a programozás topikban
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ingatlanos topic!
- Sorozatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Gyúrósok ide!
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- Használt Intel I5-12600K
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest