Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen széket vegyek?
- Plexi topic
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Tudom, hogy egy vélemény nem mérvadó, én személy szerint többször nekifutottam a Mac-nek, sőt Linux-nak is, de valahogy mindig lepattantam róla.
Számomra irónikus Mac-en hallani a just works mondást, miközben bőven bele kell heggeszteni, tutorialokat olvasni, megtanulni együtt élni a hiányosságaival (linuxon ez hatványozottan előjön, Mac-en csak időnként és a feketöves Mac-eseknek fel sem tűnik).
Ellenben Win vonalon, ha eddig is együtt tudtál élni a hiányosságokkal, akkor simán tényleg igaz a just works kitétel (és majd mindjárt jönnek a másik oldal megmondóemberei, akik elmondják, hogy ez nem így van, mert mekkora szopás a 99-ben vett nyomtatót win 10 alá felinstallálni, meg a kínából 1000 Ft-ért rendelt bluetooth adaptert se akaródzott felismerni a rendszernek stb...). Szvsz, talán jobb is lenne nem belemenni egy durva flame háborúba itt a programozás topikban
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Samsung kuponkunyeráló
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung 4GB DDR4 laptop memória (2400 MHz) eladó ( 10 db )
- Xbox one 500Gb fat kinecttel és 8db játékkal
- ERŐMŰ! Dell XPS 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB NVMe SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- Turtle Beach Stealth Ultra Xbox PC kontroller kijelzős Bluetooth app vezérelt controller mint az új!
- 512 Gb samsung NVME SSD 100/100
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs