Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
PROHARDVER! témák
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos fejegységek
- Milyen házat vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
pmonitor #15970 üzenetére
Kipróbáltam én is. Csak Vb.Net-ben. 17 mega plusz, viszont nem kell hozzá office. Elég szokatlan a kezelése.
A ".xls" file esetén "System.IO.FileFormatException: A fájl sérült adatokat tartalmaz." kivételt dob.
Ezektől függetlenül ez is egyfajta választás lehet, ha régi dokumentumokat nem kell kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- !Akció! - Beépíthető erősítő modul ( Plate amplifier) 250W RMS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest