Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
Ugye, ezek a javaslatok mind megfelelnek az ingyeneses off-line hasznalhato alapfelteteleknek.
Amugy mar tuljutottam a keresesen, egyertelmu, hogy valamiert nincs ilyen program, ezert keresek valakit, aki megirna Sqlite-ban vagy lamami mas, ingyenes, kis meretu megoldaskent, ami egyszeruen es konnyen hasznalhato - ha meg valaki mindenaron "calendar" es mas igenyekkel all elo, annak lehet fizetos valtozatot is krealni.
Nem tudom, mi a projekt menedzsment, nem akarok epitkezest tervezni, ha nem tetszik, amit irtam, lehet egyszeruen ugy irni, hogyha tennivalokat irok, akkor azok nemelyiket ossze lehessen kapcsolni, mert sajnos jartam jo parszor ugy, hogy amikor vegre eljutottam az orszag masik vegebe levo rokonhoz, par dolgot nem vittem neki, amik nelkul a tobbi se volt hasznalhato tlejesen.
Ilyen esetben kell latnom, hogy meg hianyzik valami, es azt is be kell szerezni, ne legyen felesleges utazas, majd leboges, hogy "na, most eppen mit felejtettel el".
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest