Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Gamepad
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miracle
senior tag
válasz
emitter #1409 üzenetére
(őszintén megmondom, a magyarsága borzasztó a fordításnak, majdnem elment tőle a kedvem, hogy lehet valaki ilyen pocsék helyesírású ) de azért átrágtam magam rajta
ott van az angol valtozat is. egyebkent meg valaki a szabadidejeben leforditotta, ha nem tetszik javitsd ki vagy ne hasznald.
szóval: ha én a progimban wav-streamet akarok [ ... ] szóval ebben az esetben milyen módot ajánlotok: stream, vagy datagram
ez nem _veletlen_ egybeeses
es ezen kívül: milyen fv-nyel érdemes küldeni a cuccost: send(), sendto(), write()?
a writeot semmikepp sem, a snedto fv. to es tolen parameterei ignoralva vannak connection-modu socketek eseten, mint pl. a SOCK_STREAM, igy ex-has valassz egyet, ugyan az a ketto.
aztán, úgy csináljam a dolgot, hogy nyitok én egy portot a gépen, vagy hagyjam a kernelre a random választást?
ahogy tetszik. habar a szerveren nem art tudni melyik porton figyel a progi mert oda kell csatlakozni a kliensnek. (es ha nem tudod nyilvan nehez)
az átküldött adatokat érdemes mondjuk md5-tel ellenőrizni (mármint hogy megérkezett-e minden rendben, vagy elvileg nem veszhet el adat?)
vaw stream eseten imho tok folosleges de ahogy erzed... nem lesz gaz.
mod: és mégegy dolog: Linuxon írom az egészet és C++ban kéne (ezt eddig nem is mondtam ) namost nekem csak egy gépemen van linux, azt lehet hogy csak látszólag küldöm a hálózatra a cuccost, hogy ki tudjam próbálni a működőképességét, de valójában mondjuk a saját ip-mre küldöm, így egyazon gépen futhat a kliens és a szerver progi? vagy hogyan oldjam meg ezt
127.0.0.1 szinte kivetel nelkul minden oprendszeren 1 loop-device, ami gyakorlatilag a localhostod, ide batran csatlakozhatsz. csatlakozhatsz emellett a sajat IP cimedre is, es akkor nem kell erre a 99.99999% valoszinuseggel letezo loop-devicera hagyatkozni. vagy feloldhatod a ''localhost'' domainnevet, az is magadra mutat majd.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest