Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Én csak úgy értem, hogy ha a tutorialba rögtön használják pl a SOLID elveket, amiket nem szoktak külön elmagyarázni, hogy mit miért pont úgy csinálnak, akkor lesz egy nagy fekete folt, viszont ha előtte legalább olvas róla, hogy van ilyen, még ha nem is érti rögtön, de mégis össze tudja majd kötni a dolgokat, ha használja
Silεncε: Igazából én csak úgy értem ezt, hogy vannak olyanok, akiknek annyira nincs érzékük ehhez, hogy nem tudják elképzelni se, hogy hogyan lehetne megvalósítani egy buborék rendezést, szóval nyilván sok mindentől függ, hogy kiből lesz programozó, de egyfajta huzalom,tehetség kell hozzá, és lehet valaki végignéz több 100 óra tutorialt, és mégse fog ráállni az agya
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Linux kezdőknek
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- PlayStation 4
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- PC Tuning: FPS Boost, Stutter FIX, LAG FIX, BIOS Optimalizálás, Undervolt & OC (Ryzen/Intel)
- Intel Core I7 14700KF - 24mag/32szál - Új, Gari 2029.09.06. -ig - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs