- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Analóg fényképezés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen videókártyát?
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
Egy elég nehéz akadályba ütköztem aknakeresőm készítése közben:
ugye az úgy szép, meg elegáns, ha egy mezőnek a környezetében vmelyik másik mezőn nincs akna, és én erre a mezőre ''kattintok'', akkor addig tárja fel a szomszédos aknátlan mezőket, amíg csak lehet.
Hogy kicsit érthetőbb legyen, itt egy kép, h a májkroszofték ezt hogyan oldották meg:![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/051211/aknakereso_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Ha jól gondolkozom, akkor vmiféle rekurzív algoritmus kéne ehhez, de én az ilyenekben béna vagyok, nem nagyon tudnék magamtól ilyen algoritmus kitalálni.
Nálam így néz ki a dolog:![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/051211/my_akna1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Pl. mikor a sárgán jelölt mezőre kattintottam, akkor csak azt az 1 mezőt tárta föl. Azt szeretném elérni, hogy az összes szomszédos nem-aknás mezőt tárja föl ilyenkor, tehát legalább a két fehér-keretes mezőig jusson el. (a fehér téglalap a kurzor akar lenni, azt nem kell nézni)
Szóval ha bárkinek bármilyen ötlete van, ne hallgassa el!
Előre is thx
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Tavaszi hardvernyitány
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Analóg fényképezés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest