- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
amúgy meg tényleg borzalmas az oktatás, az még hagyján hogy sok a töltelék tárgy, még az egyetemen is, de túl korán akarják kitaláltatni a gyerekekkel hogy mit csináljanak, valljuk be ált suliba nem sok olyan gyerek van, aki belátja, hogy tanulni kell mert az a jövő, én is ebbe tartoztam, az ofőm el akart küldeni szakmunkásnak, mert nem vagyok okos, bár most már lehet azt mondom azzal jártam volna jól, de akkor még az értelmi munkáért fizettek sokat, aztán szerencsére ellenkeztem és nem mentem szakmunkásnak, inkább mentem egy gyengébb szakközépbe, közepes/négyesre érettségiztem, utána mentem műszaki infó technikumra ami időpocsékolás volt , és most még egyetemezek, de már érzem hogy "öreg" vagyok, inkább ez az egy helyben topogás zavar, hogy nem tudok dolgozni és előrelépni, de majd idővel talán
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kuponkunyeráló
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futárcégek
- TCL LCD és LED TV-k
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest