- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Az már mindjárt más a 2Ohm! Mert azthittem h. 6-8Ohm esek(Nem tom talán ilyen ohm-számban ekkora teljesítményű hangfal nincs is!!!)
És ha tekercselteted, akkor mennyiért vállalja a srácc?? mert ha olcsóbb mint a bóti darab, akkor én is inkább tekercseltetek!!!ű
Ja szentem ne sorba mert akkor(szentem) megfeleződik a teljesítmény! Nekem a Hifimen 4 hangszóró van(2X100W 6Ohm, és 2X50W 4 Ohm) csak van egy hátránya, jobban melegszik!!Szal mind a kettőt az aljazaba dugjad, mert akkor megközelítőleg annyi lessza teljesítmény mint a te esetedben 1000W, szal szerintem neked a 2 hangszóróra, ha nem sorba kötöd akkor kb a két hangszóróra megközelítőleg kb.:6-700W Ot!!!
U.I: A második bekezdéshez hozzá kell tennem, hogy Szerintem, és saját tapasztalataimon alapulnak! Szal ha hülyeséget írtam akkor sorry mindenkinek!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- E-roller topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest