- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Az már mindjárt más a 2Ohm! Mert azthittem h. 6-8Ohm esek(Nem tom talán ilyen ohm-számban ekkora teljesítményű hangfal nincs is!!!)
És ha tekercselteted, akkor mennyiért vállalja a srácc?? mert ha olcsóbb mint a bóti darab, akkor én is inkább tekercseltetek!!!ű
Ja szentem ne sorba mert akkor(szentem) megfeleződik a teljesítmény! Nekem a Hifimen 4 hangszóró van(2X100W 6Ohm, és 2X50W 4 Ohm) csak van egy hátránya, jobban melegszik!!Szal mind a kettőt az aljazaba dugjad, mert akkor megközelítőleg annyi lessza teljesítmény mint a te esetedben 1000W, szal szerintem neked a 2 hangszóróra, ha nem sorba kötöd akkor kb a két hangszóróra megközelítőleg kb.:6-700W Ot!!!
U.I: A második bekezdéshez hozzá kell tennem, hogy Szerintem, és saját tapasztalataimon alapulnak! Szal ha hülyeséget írtam akkor sorry mindenkinek!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged