Hirdetés
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Az már mindjárt más a 2Ohm! Mert azthittem h. 6-8Ohm esek(Nem tom talán ilyen ohm-számban ekkora teljesítményű hangfal nincs is!!!)
És ha tekercselteted, akkor mennyiért vállalja a srácc?? mert ha olcsóbb mint a bóti darab, akkor én is inkább tekercseltetek!!!
ű
Ja szentem ne sorba mert akkor(szentem) megfeleződik a teljesítmény! Nekem a Hifimen 4 hangszóró van(2X100W 6Ohm, és 2X50W 4 Ohm) csak van egy hátránya, jobban melegszik!!
Szal mind a kettőt az aljazaba dugjad, mert akkor megközelítőleg annyi lessza teljesítmény mint a te esetedben 1000W, szal szerintem neked a 2 hangszóróra, ha nem sorba kötöd akkor kb a két hangszóróra megközelítőleg kb.:6-700W Ot!!!
U.I: A második bekezdéshez hozzá kell tennem, hogy Szerintem, és saját tapasztalataimon alapulnak! Szal ha hülyeséget írtam akkor sorry mindenkinek!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Karácsony másnapján tiszteleg a Honor a Windows RT előtt
- Autós topik
- Spórolós topik
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ű