Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- Bluetooth hangszórók
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
hummerdikk #179 üzenetére
Szép a kicsike. Gratula. De nem modok jót az ilyenekről csak annyit,hogy szépek.
Lásd előző hsz-em. De tényleg szép!
Amúgy uv aktív csöveket én is kerestem,de kéket sehol nem kaptam,így maradt az átlátszó. Majd veszek bele színezőt.
A hőfokot nem sok értelme van belőni,de mindenképpen én is javaslom.
Sajna azt már észrevettem,hogy előb kapcsol le egy alaplap a hirtelen hőkitöréstől és ventillátor megállástól,mint a viszonylag lassúnak tekinthető túlmelegedéstől, vagyis a pumpák leállása miatti felmelegedéstől.
Nekem több esetem is volt rá,hogy elfelejtettem a pumpákat bekapcsolni és szerencsére (ez nem szerense,hanem pénz kérdése) a házamban van beépített hőfokfigelő és jelzett,akiro a beállított max40 fokot elérte a blokk teteje és én azonnal (nyugisan) reagáltam rá és bekapcsoltan a pumpákat.
Eredmény: ----egy-két másodperc alatt 18 fokos lett a blokk teteje. Szal egyenlőre én ennyit tudtam tenni. De már keresek olyan progit,ami figyeli a proci hőfokát és pl 50 foknál lekapcsolja a tápot azzonnal. Nem érdekel az el nem mentett munka,mert a proci általában drágább,mint a munka,amit csinálok.
De amúgy adok egy UPP-ot a kérdésedhez,hátha van valakinek ötlete.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Windows 10
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest