Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

válasz hummerdikk #179 üzenetére

Szép a kicsike. Gratula. De nem modok jót az ilyenekről csak annyit,hogy szépek.
    Lásd előző hsz-em. De tényleg szép!
    Amúgy uv aktív csöveket én is kerestem,de kéket sehol nem kaptam,így maradt az átlátszó. Majd veszek bele színezőt.

A hőfokot nem sok értelme van belőni,de mindenképpen én is javaslom.
    Sajna azt már észrevettem,hogy előb kapcsol le egy alaplap a hirtelen hőkitöréstől és ventillátor megállástól,mint a viszonylag lassúnak tekinthető túlmelegedéstől, vagyis a pumpák leállása miatti felmelegedéstől.
    Nekem több esetem is volt rá,hogy elfelejtettem a pumpákat bekapcsolni és szerencsére (ez nem szerense,hanem pénz kérdése) a házamban van beépített hőfokfigelő és jelzett,akiro a beállított max40 fokot elérte a blokk teteje és én azonnal (nyugisan) reagáltam rá és bekapcsoltan a pumpákat.
    Eredmény: ----egy-két másodperc alatt 18 fokos lett a blokk teteje. Szal egyenlőre én ennyit tudtam tenni. De már keresek olyan progit,ami figyeli a proci hőfokát és pl 50 foknál lekapcsolja a tápot azzonnal. Nem érdekel az el nem mentett munka,mert a proci általában drágább,mint a munka,amit csinálok.

De amúgy adok egy UPP-ot a kérdésedhez,hátha van valakinek ötlete.

Új hozzászólás Aktív témák