Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
Pari
csendes tag
Hat akkor csak aztom tanacsolni amit en szenvedtem... letoltottem a Asteroidsra hajazo jatekot( ami egy össz. exe filebol allt es cdrol lehetett futatni minden telepites nelkul),ahol lehetett configolni a billt..., fogtam a cdt, elmetem a mediamarktba, coraba,tescoba.. csokat megkertem,hogy hordja nekem a billeket, gepbe be a cd game indit ,beallitottam a kerdeses gombokat ,harom gomb toffkod egyszerre, s amelyik billel szepen forog korbe es lo,azt elhoztam...amugy nem olyan dragak mar a vezetek nelkuli billek, es rendszerint tobb van ezekbol fekete is:)
-
VladimirR
nagyúr
nos tapasztalatbol tudok csak irni, tehat tudomanyos alapom nincs hozza, lehet, hogy van benne hulyeseg is...
egyes billentyuzeteken (nem peldany, hanem tipus), egyes gombokat nem lehet egyszerre lenyomni (illetve lehet, csak nem mukodik)
anno egy regi axtor(?) billem volt (meg megvan valahol) es azon pl ha kette mk3-aztunk es egyikunk pl ugrott valamerre es nyomott melle meg egy utest/rugast, a masik csak egy iranyba tudott mozogni, masra nem volt kepes
ezen a billentyuzeten megfigyelheto volt tovabba, hogy ha az alfanumerikus reszen egy sorban minden masodik etut lenyomtam, 4 gomb utan vilagitott mindharom led, es semm masra nem reagalt
ezeket elkonyveltem annak hibajakent, hogy ez egy nagyon reig meg din cstlakozos bill
mostani billentyuzetemmel (1500Ft-os HP USB-s), nincs ilyen gond, azonban sok helyen talalkozok olyan billentyuzetekkel, amiknel egyes gombo egyideju lenyomasa az altalad is leirt hibat okozza (esetenkent meg csipog is melle a speaker)
azt, hogy miert van azt nem tudom, de valoszinuleg csak az segit, ha masik tipusu billentyuzetre csereled ki
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Renault, Dacia topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest