- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Dell notebook topic
- Tápos kibeszélő offtopik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Cruz
aktív tag
Visszavittem, megnézték ezt is, majd mondták hogy az #1-ben leírtak jellemzők erre a típusra, úgyhogy visszadják az árat (hasonlót nem tudtak ajánlani; egyébként is visszaadták volna az árat mivel három napon belül vittem vissza és makulátlan hibátlan állapot, összes műanyagzacsi megvolt...).
Most tehát billenytűzetet kell vennem.
Amit kinéztem: Genius Comfy KB 21e az e-connectben
Mi erről a véleményetek? Próbálta már valaki játék közben? Puhák e a gombok?
Mellesleg egy másik boltban mondták egyanerre a problámára (amikor a kérésemre ua típusú logitechet rakták elém :(), hogy ezek a klaviatúrák a gyártástechnológiából eredően bizonyos gombcsoportok egy szálra vannak felfűzve. És mivel a gombnyomásra ellenállásértékek változnak, ezért előfordulhat, hogy biz. gombokat már nem tud kezelni és ilyenkor előjön a fenti probláma (csak a kurzormozgatók, shift, ctrl van függetlenre kötve).
Oks. mondtam erre én, de akkor javalljanak egy olyat ami nem kakál be egyszerre 3 gombtól. Ilyet nem tudunk jött a válasz. :F És akkor az a pár millió ember aki fps játékkal default beállításokkal játszik az mit csinál? Na erre már nem tudtak mit lépni... Én ellenben léptem...
Az e-connectben a telefonban azt mondták előtte lehet tesztelni is ha akarom :)
Hát majd meglátjuk!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Dell notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tápos kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- Pixel 7a Dobozában
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest