- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Samsung LCD és LED TV-k
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
nos tapasztalatbol tudok csak irni, tehat tudomanyos alapom nincs hozza, lehet, hogy van benne hulyeseg is...
egyes billentyuzeteken (nem peldany, hanem tipus), egyes gombokat nem lehet egyszerre lenyomni (illetve lehet, csak nem mukodik)
anno egy regi axtor(?) billem volt (meg megvan valahol) es azon pl ha kette mk3-aztunk es egyikunk pl ugrott valamerre es nyomott melle meg egy utest/rugast, a masik csak egy iranyba tudott mozogni, masra nem volt kepes
ezen a billentyuzeten megfigyelheto volt tovabba, hogy ha az alfanumerikus reszen egy sorban minden masodik etut lenyomtam, 4 gomb utan vilagitott mindharom led, es semm masra nem reagalt
ezeket elkonyveltem annak hibajakent, hogy ez egy nagyon reig meg din cstlakozos bill
mostani billentyuzetemmel (1500Ft-os HP USB-s), nincs ilyen gond, azonban sok helyen talalkozok olyan billentyuzetekkel, amiknel egyes gombo egyideju lenyomasa az altalad is leirt hibat okozza (esetenkent meg csipog is melle a speaker)
azt, hogy miert van azt nem tudom, de valoszinuleg csak az segit, ha masik tipusu billentyuzetre csereled ki
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest