Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickrivers
csendes tag
Hali mindenkinek!
Összeraktam egy új gépet amibe beraktam egy BD-RW-t. Felraktam egy Win 7 Ultimate-et, meg a szükséges drivereket és amikor kipróbáltam az írót, akkor nem ismert fel semmilyen "műsoros" lemezt, és hosszas gondolkozás után kiírta, hogy nem win32 alkalmazás. Nem foglalkoztam vele, mert eddig nem kellett az eszköz. Most viszont kellene, ezért visszatértem a problémához. MSI Live Update 6-al lefrissítettem az összes illesztőprogramot a legfrissebbre, a windows felismeri az írót kiírja a típusát és most ott tartok, hogy nem ismeri fel a lemezt "Tegyen be lemezt" hibaüzenettel áll meg a dolog.
Rendszer: Win7 Ultimate 64bit
Alaplap MSI H97 Gaming 3
BD-RW: LG HL-DT-ST BD-RE ( BH10LS30 SCSI CdRom Device (10x/2x/10x BD-RE))Előre is köszi!
Üdv:
NickRivers
Új hozzászólás Aktív témák
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Cyberpunk 2077
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest