- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickrivers
csendes tag
Hali mindenkinek!
Összeraktam egy új gépet amibe beraktam egy BD-RW-t. Felraktam egy Win 7 Ultimate-et, meg a szükséges drivereket és amikor kipróbáltam az írót, akkor nem ismert fel semmilyen "műsoros" lemezt, és hosszas gondolkozás után kiírta, hogy nem win32 alkalmazás. Nem foglalkoztam vele, mert eddig nem kellett az eszköz. Most viszont kellene, ezért visszatértem a problémához. MSI Live Update 6-al lefrissítettem az összes illesztőprogramot a legfrissebbre, a windows felismeri az írót kiírja a típusát és most ott tartok, hogy nem ismeri fel a lemezt "Tegyen be lemezt" hibaüzenettel áll meg a dolog.
Rendszer: Win7 Ultimate 64bit
Alaplap MSI H97 Gaming 3
BD-RW: LG HL-DT-ST BD-RE ( BH10LS30 SCSI CdRom Device (10x/2x/10x BD-RE))Előre is köszi!
Üdv:
NickRivers
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó GARANCIÁLIS Samsung 980 PCIe 3.0 NVMe M2
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte AORUS 2TB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest