Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriver
tag
válasz
N.Zola89
üzenetére
Én is ezt nézegettem. Addig vacilláltam, még az edigital jól kibabrált mindenkivel. Sanszos, hogy pár ember foglalta be a teljes készletet, aztán majd drágábban továbbadják. Karácsony előtt pár nappal többet is megadnak érte, csak legyen.
Másik alternatíva nekem is a Concorde Tab Play 16GB. A gyártó magyar honlapjának fórumában már van egy friss tulaj, és eddig teljesen elégedett. Nem tudott olyan játékot rátölteni, ami megakasztotta volna.
Mellékesen ua. a proci van benne, mint a 7.0 Pro Duo-ban, és a Play már JB-vel jön alapból. Van Bluetooth, IPS panel, külön töltőcsatlakozó, fém hátlap, erős WiFi. Csak az akkuja lehetne kicsit izmosabb.
A 220voltnál néztem, ott van belőle (44.900.-) Az 1 év gari, és a tok hiánya miatt is inkább ezzel szemezek. Netezéshez jobb a 4:3. -
TaliGa
aktív tag
válasz
N.Zola89
üzenetére
Ugyanebben a cipőben jártam. Karácsonyi ajándéknak lett egy ilyen betervezve, amely esemény ugye vészesen közeledik, de mindenhol lekéstem a rendelést, én meg nem ülhetek a fa alá, hogy drága gyermekem, ha majd a boltba lesz, aki ide is jön a jézuska.
Úgyhogy ma szépen beslattyogtam az Euronicsbe és vettem egy ATAB9,7 IPS-t. 55e pénz, dual-core proci, quad-core gpu, otg van, bluetooth van, ips panelja jó, 10pontos multitáccs, érzékenység oké, akku elég nagy, a 8GB belső tárhely meg le van ejtve, ahogy a support is (mert utóbbi gyakorlatilag zéró).
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest