Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen monitort vegyek?
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Harmadik opció plazma TV-hez fontos, egyébként nem feltétlenül. Ha nem jelölöm be, akkor is megáll, de visszalép az első filmkockára.
Ez viszont igen kellemetlen, ha az ember elalszik és az első filmkocka véletlenül valami fényes ábra, ami a kijelzőnek egyáltalán nem tesz jót.
Ha bejelölöm az opciót, akkor ki is írja, hogy Close File, majd beadja a PotPlayer logót. Plazmásoknak az sem jó, de azt már csak le kell cserélni egy fekete képre, így sötét képernyő marad csak. (Amellett nekem úgy van konfigurálva a gép, hogy 15 perc múlva leáll, a TV-t is kikapcsolja, egy relével.)
Ha nincs elalvás, akkor Play/Pause indítja ugyanazt a fájlt.
TV-re nagyon jó egyébként a lejátszó navigátora, amit jobbklikkel vagy billentyűparanccsal, távszabályzóval is elő lehet hozni:
Például a Kedvencek közé automatikusan menti a lejátszott fájlokat, amit én csak arra szoktam használni, hogy sorrendben vissza tudok lépni korábban nézett videókra, így nem kell keresgélni, hogy mit és hol néztem. Vagy épp min aludtam el előző este.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest