Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Massoud
csendes tag
C200-nak, mivel hosszú évekig dobozában állt, kimaradt egy alapvető firmware frissítése, ezért, a legújabbat már nem fogadja el, keresi azt a bizonyost.
Így is használható, tulajdonképpen, de azokat a hibákat, gyengeségeket el kell akkor viselni.
Érden a szervizben kizárólag alaplap cserével tudnák megoldani, az meg már nem éri meg.
Tud-e valaki más módszert a legfrissebb firmware feltelepítésére?
Sajnálom, mert egy komoly BD lejátszóval kiegészített változat, saját kijelzővel, a zene lejátszása nekem megfelelő minőségű lenne, de videó lejátszó gyerekbetegségei miatt visszaadtam a tulajnak. -
Lácsi
csendes tag
válasz
SpeedyKiwi #1129 üzenetére
Ha még érdekes:
Egy friss HDD install megoldja!
[link]
5.2 fejezet.
Utána simán csatlakozik ftp-vel, de készülj, hogy az USB-s kapcsolathoz képest elfogadhatatlanul lassú. -
Sakab
senior tag
Sziasztok, valaki segítsen nekem mert kezd az őrületbe kergetni a kicsi szeretett a410-em. Van egy Syno NAS-om, az A410 menüjében kiválasztom a hálózati helyeket megkeresem szuperül a nas megosztásait beirom a felhasznevet jelszót, és itt ugye van 3 gomb ha jólemlékszem így fejből OK, Mentés (Parancsikon), Mégse.
Ha OK ra megyek akkor belép, ha a mentés/parancsikonra bedob egy újabb ablakot ahol megtudom adni a parancsikon nevét, felhaszné - jelszó párost, ikont kitudom választani stb. Na ha ezt válaszomt megjelenik az ikon a főképernyőn...örülök belép. Viszont, ha kikapcsolom teljesen és vissza akkor újra kéri a felhasználói nevet jelszót. És rohadt idegesítő minden egyes bekapcsolásnál bepötyögni távirányítóval. Van valakinek valami ötlete? -
Petykó78
tag
Közben eldőlt.
Egreat A11 lesz. Most beszéltem másik fórumon egy volt Oppo 203 tulajjal, erre váltott. Külföldi fórumon is volt összehasonlítás, ott is jobban szerepelt, mint az Oppo. Amire neki és nekem kell, 4K HDR filmek, atmos és dts-x hanggal fájlból lejátszás az nagyon jól működik. Lemezt nem fogok használni.
Tv-t használok, projektort nem tervezek.
Sajnálom de nem bírom kivárni az új Popit. Habár én nem kopaszodom, csak őszülök -
Q
senior tag
válasz
Petykó78 #1163 üzenetére
Nekem is van egy belőle, de mióta üzembe vettem egy 103-as Oppot, be sem kapcsoltam. A 4k szele engem még csak legyezget, nincs még megjelenítőm sem hozzá. TV-n csak sorozatokat nézek, nagyritkán, arra nem kell 4k. A projektorok meg még drágák ilyen felbontással, úgyhogy ott is marad az FHD.
-
Petykó78
tag
Köszi. A 203 ára egy kicsit csípős de körbejárom.
Amúgy nagyon szeret(t)em az A400-at. Kettő is van belőle, Közös adatbázist használnak a nas-on, így nagyon kényelmes volt a használatuk. Szerintem FHD-ra az egyik legjobb gép volt, az utolsó béta firm teljesen rendebe is rakta nálam. -
Petykó78
tag
válasz
Mezga Aladár #1156 üzenetére
Az előbbi neked is ment, bocs. Összekevertem a hsz-eket.
-
Mezga Aladár
veterán
-
Q
senior tag
válasz
realmadrid #1152 üzenetére
Popcornt csak az vesz, aki azt keres. A többség az olcsó androidos boxokat keresi. 4K, HDR a varázsszavak. Ez van sajnos.
-
realmadrid
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #1151 üzenetére
Értem, ez mondjuk nem zajos szerintem, de biztos így lehet néhánynál.
Köszi. -
Mezga Aladár
veterán
válasz
realmadrid #1149 üzenetére
Nem keresik a 200-ast, zajos a venti miatt. Ha 210 lenne már rég elment volna.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
realmadrid #1149 üzenetére
Sajnos elég szűk már ennek a piaca, amilyen jó volt a popcorn rég most már sajnos nem mondható ez róla, a régi fejlesztők is már otthagyták a céget, az újak meg nem igazán találják a fonalat, és ahogy nézem nem túl jó az irány sem az árakról már nem is beszélve.
Nekem az A300-tól 25-ért sikerült megszabadulni úgy hogy adtam hozzá egy külső USB-s DVD író olvasót.
Már kb fél éve nem kapcsoltam be a készüléket, mert a TV-ben lévő plex alkalmazás tökéletes volt az igényeimhez. -
zsolt501
nagyúr
válasz
realmadrid #1147 üzenetére
15 körül, de 20-at ne várj érte, már a 15 is szerintem eléggé magasra lett lőve, mert tavaly év elején az AVX-en kelt el egy ilyen.
-
realmadrid
aktív tag
Sziasztok !
Mennyi lehet most egy A200 használt ára ?
Köszi. -
Krisz7777777
újonc
válasz
Mezga Aladár #1141 üzenetére
en ma vettem masik tapot, de ugyan ugy nem indul ez a szutyok.....
-
Chrys_
addikt
válasz
Mezga Aladár #1141 üzenetére
Nincs 3A-s tápegységem, egy használt defekt VTEN meg 35€. Inkább hagyom a francba, rendeltem egy Zidoo X9S-t, az legalább tudja a HDR-SDR konverziót is. Egyre több HDR-s forrás van, ezeket tartom meg, bár a TV nem HDR-s (még, de a következő biztos az lesz).
-
Chrys_
addikt
Most próbáltam fw-resettel életre kelteni (jumperes megoldással is), de reménytelen, dobom is ki a francba. Most keresni fogok a HiMedia Q5 Pro mellé egy olyan lejátszót, ami tökéletesen viszi a 3D-t és tud HDR-SDR konverziót is. Ahogy olvasgatom a topikokat ez nem lesz egyszerű, pedig kipróbálnék egy zido lejátszót.
-
Krisz7777777
újonc
Szia, igen en.
Kb mult heten neztem az utolso filmeme szombaton, es most szerdan akartam hasznalni es ugyan ez.
Feher led vilagit, no signal a kijelzon.
Mar aramtalanitottam 24 orara is, nagyon nehezen neha kikapcsol, majd vissza, de semmi, regebben ha sokaig nyomtam a kikapcsolo gombot, akkor ugye resetelte magat, vagyis inkabb csak ujraindult, bootolt es jo lett.
De mar erre sem hajlando a genya..... -
Chrys_
addikt
Járt már úgy valaki VTEN-nel, hogy nem tudta bekapcsolni? Bekapcsoláskor a fehér LED kb. másodpercenként villog röviden és ennyi. Se kép se hang.
-
attigabi
csendes tag
Segítség kellene,Vten lejátszóm kicsit gyengélkedik,egy alkatrésze mesült,ki tudnánk cserélni de nem tudjuk az alkatrészt beazonosítani.Az u126-os ról van szó ha valaki megírná esetleg mi lehetett rá írva ,vagy küldene értékelhető képet azzal
[kép]nagyon sokat segítene.
-
gombi01
tag
válasz
SpeedyKiwi #1129 üzenetére
(#1129) SpeedyKiwi:
FTP-t én sem tudtam életre kelteni a default név/jelszó (nmt/1234) és a 21-es port volt beállítva de nem tudtam belépni. Mivel találtam másik megoldást nem is vesződtem vele 10 percnél többet.
Total commanderben egyszerűen betallózol egy új hálózati meghajtót. A popcorn-on belül lesz egy share könyvtár, abba lehet majd dolgozni. -
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok!
Találkozott már közületek vki olyan problémával VTEN esetében, hogy Dolby TrueHD hangfolyamból még a sima DD 5.1-et se volt képes optikán kiadni a motyó házimozi erősítő felé? Pedig az lenne a minimum, hogy a veszteséges hangsávnak illene megszólalnia!
Nem nagyon értem a dolgot, szóval köszönöm ha vki felvilágosítást tud adni a megoldást illetően!
-
Gaben360
senior tag
válasz
deriandras59 #1131 üzenetére
Csinálj egy gyári visszaállítást,ha az nem segít,akkor pent újraformázni.
Nálam ugyan ezt csinálja csak a belső hdd-vel,amit már nem ismer fel,még formázni is nehéz szülés volt.
Azóta csak külsővel használom,és ott is vannak gondok,képkockásodás,fagyás,akadás stb....úgy szar ahogy van,de legalább lassú mint állat. -
deriandras59
csendes tag
Sziasztok!
Popcorn A400-asom van, sokszor használom pendrive-ról film nézésre. Legutóbb a pendrive-ot "eject"-eltem és azóta nem látja a pendrive-ot. Azóta reseteltem is, de semmi. Amikor bedugom a pendrive-ot, felbukkan a kis ablak (mintha mountolná), tehát érzékeli, de a könyvtárak listájában csak a belső HDD látszik, a pendrive nem. Valahol a beállításoknál van eldugva, hogy újra érzékelje vagy mi lehet a megoldás?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
slycugel2000 #1128 üzenetére
Én úgy tudom hogy a ram dupla annyi az a500 javára, ezáltal gyorsabb az egész rendszer reagálása, működése és ha jól tudom az a500 már tudja a 4kt 30 fpsel...
-
SpeedyKiwi
újonc
Sziasztok!
Kis segítség kellene A-110-hez.
1. Hogyan kell beállítani az FTP kapcsolatot, hogy a gépről átmásolhassam a filmeket???
2. USB-n összekötöttem, látta is a gép, másoltam rá videót, de miután leválasztottam és szerettem volna lejátszani nem talált lejátszható tartalmat... mintha üres lenne a winyó. Mi lehet a baj??
(2.5" WD 500, PCH- val formázva ext3-ra)Előre is köszi a segítségeket!
-
slycugel2000
tag
válasz
Lacielvtárs #1127 üzenetére
Elképzelhető...
Azt meg tudnád mondani, hogy lényegében mi a különbség a 400 és az 500 között?
Melyek az extra dolgok az 500-nál a 400-hoz képest? -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
slycugel2000 #1126 üzenetére
Értem, érthető az erveid.
Remélem jön majd valaki aki meg tudja mondani a hangok kezeleseben az infót.
Amúgy ezekhez lehet neked elegendő lehet akár egy a400is aprorol, használatban -
slycugel2000
tag
válasz
Lacielvtárs #1125 üzenetére
Köszi az infókat!
Az a helyzet, hogy az A-500 Pro és a Dune is drága nekem, nem éri meg, mert egyelőre csak max 1080p-ben nézek filmeket (csak Full HD TV-m van) és a házimozi hangrendszerem is csak sima DD 5.1, csak DVD lemezről tudja dekódolni a DTS 5.1-et, így még ezt a hangsávot is mindig át kell konvertálnom az mkv-ban DD 5.1-re, hogy a régi Panasonic házimozim (2007-es) megegye az optikai bemenetén.
Jelenleg WD TV Live-om van (az csak valami 30 ezer Ft körül volt) és csak azért cserélném le, mert egyre lassabban reagál a gombnyomásokra (néha 5-ször meg kell nyomni), teljesen belassul, néha nem olvassa be a HDD-t és hasonló nagyon bosszantó dolgok. Állandóan újra kell indítanom, akkor egy pici időre jobb lesz, de aztán kezdődik elölről.
Felraktam az elérhetó legfrissebb firmware-t, de az sem segített, már rég nem fejlesztenek hozzá újabbakat.
Viszont tudja a hangot és a feliratot is előre-hátra tologatni, ami elég fontos, mert néha el vannak csúszva ezek a képhez képest.
Ezért érdeklődtem az A-500-ról ilyen téren. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
slycugel2000 #1124 üzenetére
Én az a500at egy dune HD 4k doura cseréltem.
Egész addig elegedett voltam vele amig nem cseréltem az avrt.
A cambridge avr 'érzékeny' volt a popi kadenciahelyes lejátszás beállítására.
Igazából jó a popi, de mondjuk ha proban gondolkodsz, akkor lehet a dune is opció.
A dune stabilabb mint a popi, legalább is én igy tapasztaltam.
A dvd iso menüs kezelés ment a popin rendben, viszont a dune tudja a Blu-ray menü kezelest is. -
slycugel2000
tag
válasz
Lacielvtárs #1123 üzenetére
Köszi a választ!
Remélem valaki a hangot is próbálta, vagy meg tudja nézni, ha még van neki ilyen
Egyébként van már jobb opció (az A-500 Pro-n kívül), ha szeretnék médialejátszót venni, ami minden formátumot támogat?
Fontos a DVD ISO is, sok minden csak úgy van meg.
Köszi!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
slycugel2000 #1111 üzenetére
Szia, nekem volt a500as popi, a feliratot tuti tudja 'tologatni'
A hangot nem próbáltam... -
slycugel2000
tag
válasz
slycugel2000 #1111 üzenetére
Sziasztok,
valaki tudna ebben segíteni?
Ha ezek a feature-ök megvannak, akkor én is beruháznék egy ilyen masinára.
Köszi!
-
attigabi
csendes tag
Tisztelt hölgyek,urak VTEN lejátszóm nem ad ki magából semmit,még csak nem is világít.A tápcsatlakozóján ki jön az 5 volt,mi lehet a probléma,vagy inkább a megoldás?
-
djnice
veterán
válasz
dgyuri0123 #1119 üzenetére
Pedig könnyű, le is írtunk neked már mindent, többször is.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #1118 üzenetére
Sosem állítottam az ellenkezőjét...
De viccen kívül, kéne 10 bit, "kifogástalan" képminőség, röccenésmentes, stabil lejátszás, fw-el történő frissítési lehetőség. Ezt manapság nem olyan könnyű megkapni. A Med600 majdnem mindenben kiállta a próbát, csak a "kifogástalan" képminőség volt némiképp kifogásolható. A400-tól azért félek különösen, mert ha ki lehet fogni nyűgös darabot, azt én fogom hazavinni, ez tuti.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
dgyuri0123 #1114 üzenetére
Nem adok neked tanácsot mert borzasztó problémás vagy.
3 éve használom az A400-t. A h&lyeségeit leírtam. -
Gaben360
senior tag
válasz
Én nem vennék,nekem ez a második popcorn ami szar,de ezt Te is tudod...
-
Q
senior tag
válasz
Én szeretem. MKV, menü nélkül BD ISO, -BD3D, -BD mappa, gond nélkül megy. Hogy megéri-e, azt neked kell eldönteni. Szoftver támogatást már ne várj rá.
-
dgyuri0123
nagyúr
Sziasztok!
A-400-ba érdemes még invesztálni? Max. FHD-ra kellene, kizárólag filmnézésre. Sem a hangminősége, sem a torrent képességek, sem egyebek nem érdekelnek, csak hogy a 1080p-k minél szebben mutassanak rajta és soha ne akadjanak lejátszás közben.
Ha ez nem, akkor melyik Popcorn az, ami megfelelne nekem? Köszi előre is a segítséget.
-
repro
tag
Sziasztok!
Kérdésem, ha popcornal torrentezek (így szinte folyamatosan megy) milyen HDD -t érdemes venni, hogy hosszútávon birja a gyűrődést?
Előre is köszönöm
-
slycugel2000
tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne az A-500-hoz.
Lehet állítani a felirat késleltetést előre és hátra?
Illetve létezik olyan opció, hogy "audio lip sync", szóval a hangot is tudom előre és hátra állítani a képhez képest?
Sajnos nem találtam erről infót a manual-ben és a neten sem.
A WD TV Live-nál ezek opciók megvannak.
Köszi!
-
Valkűr
addikt
A kábelek több is cserélve lett, most HIDiamond HDMI van bent, nem gondolom, h azzal baj lenne ☺ Az erősitővel sincs baj, mert bluray esetében nem csinálja. A popira gyanskszom, mert körülötte már minden cserélve lett, csak ő van még meg. A második-harmadik film után kezdi el, a melegedésre gondolok. De pedig a hangot és a képet is az erősitő kezeli, h könnyebb dolga legyen a popinak, de mégsem jó.
-
repro
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy a popcorn-ban levő HDD-t hogyan tudnám tesztelni? Hány százalékos, hány órát ment.
A gépemen látom ugyan a SHARE-t de a tesztelő program nem látja.Tudna valaki segíteni?
-
djnice
veterán
válasz
gyuszi1980 #1098 üzenetére
Ha rátennél egy LibreELEC-et, semmi gondod nem lenne.
(#1102) Q:
A Kodi hálózat beállítása katasztrófa? Hozzáadsz egy új forrást, kiválasztod hogy SMB vagy NFS, tallózol és kész is. Az SMB min protokollt érdemes V1-re állítani előtte. -
Q
senior tag
Mire a kép és hang eljut a TV-ig, átmegy két HDMI kábelen és az erősítőn. Bárhol lehet a hiba. Ha ki sem próbálod erősítő nélkül, akkor nem foghatod egyértelműen a lejátszóra. Ha direktben sem jó, és a kábelben biztos vagy, akkor a popi a hibás. Nekem a gyári kábel csinálta ugyanezt.
-
Q
senior tag
válasz
gyuszi1980 #1098 üzenetére
Nekem egy Beelinkem van, a Kodi számomra katasztrófa. Főleg a hálózat beállítása NAS-hoz. (A fő lejátszóm egy Oppo.) Popcornon ne akarj torrentezni, egyszer azt is próbáltam
Csak film és zenelejátszónak ajánlom, főleg hálózaton keresztül, vagy külső tápos HDD-vel. Nem kell tőle többet várni. Öreg modell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen routert?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest