Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zsolt501
nagyúr
válasz Petykó78 #358 üzenetére
Ez érdekes, ez mindenképp jogosultság problémára utal.
Egyébként és a Jukeboxot hanyagolom, mert csak a bajom volt vele, de aki ragaszkodik hozzá annak egészségéreÉn maradok az alap NFS megosztásnál fájl szinten, és ott ha kell a fájlon nyomok egy info gombot és le tudja kérni a film infót, igaz ez csak egyenként megy, de ellenőrizhetőbb, mert volt hogy a Jukebox rossz infót szedett le a filmhez, és úgy meg találjam meg a listában...
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Q
senior tag
válasz Petykó78 #360 üzenetére
Az a210-en a legfrisebb fw legyen, különben nem fogja látni az a300/a4xx típusokkal generált jukebox adatbázist. Nekem 3 pop. van itthon és mindegyik ugyanazt látja. Igaz, hogy 210-em már nincs. Szintén NAS-t használok, és a DVD.ISO-k is mennek. Ahogy előttem írták, nézd át a nas beállításait
[ Szerkesztve ]
Eladó: Runco LS5
-
Mezga Aladár
veterán
-
Q
senior tag
válasz Petykó78 #1163 üzenetére
Nekem is van egy belőle, de mióta üzembe vettem egy 103-as Oppot, be sem kapcsoltam. A 4k szele engem még csak legyezget, nincs még megjelenítőm sem hozzá. TV-n csak sorozatokat nézek, nagyritkán, arra nem kell 4k. A projektorok meg még drágák ilyen felbontással, úgyhogy ott is marad az FHD.
Eladó: Runco LS5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest