Hirdetés
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Ezt a 2-3. hónappal kapásból meg lehet cáfolni. Úgy vesztették el a potenciális vásárlók 90%-át, mintha csípőből számoltak volna ilyen lemorzsolódási aránnyal. Szerinted ez arra vall, hogy nem ostobák? Mert nekem egyértelművé tették, hogy ez egy kiváló ötlet elpazarlása egy olyan vállalat kezében, aki nincs felkészülve arra, hogy felnőjön a feladathoz, és kivegye belőle azt az összeget, amit lehet.
-
joergie
őstag
válasz
TazLeacher #6399 üzenetére
Te tényleg azon vitázol, hogy téged zavar, hogy őt zavarja? Ne haragudj, de ez nekem felfoghatatlan. Neki morálisan ez a szint már nem fér bele. Meg lehet érteni? Meg. El kell fogadni? Nem.
Feljelentheti? igen. Morálisan aggályos? Lehet. Tehetsz ellene valamit? Nem.
Ez az egész egy meddő vita, csak magatoknak gerjesztitek. A probléma ezzel az, hogy itt nem csak ti vagytok, a többieket(köztük engem is) végtelenül nem érdekli kinek mi nem tetszik. A téma rég túl van azon, hogy a szükséges információ eljusson a topikot olvasóknak.Többieknek üzenem: Don't feed the troll...
-
joergie
őstag
válasz
csuzso72 #6390 üzenetére
Te vagy azt hiszem a harmadik, aki ilyen jellegű tapasztalatról számolt be. Lehet valamelyik frissítésnél belenyúltak ebbe is, és mostmár ugyanúgy(a gyakori vackokat) adja, tök mindegy milyen spawn helyek mellett mész el. Van 5 incense-em, de én 30as szintig nem tervezem ellőni őket...az meg még soká lesz, úgy érzem amíg hűvös van minimálisra csökkentem a pokemonos járkálásokra pazarolt időt.
-
joergie
őstag
válasz
Gaborz1 #6384 üzenetére
Nem érdemes lure-olni(az elkapási folyamat hosszúságát figyelembe véve jóval alacsonyabb az XP/perc hányadosa), viszont megcsinálhatod úgy, hogy épp akkor keljen ki 1-2-3 tojás, amikor megy a lucky egg félórája. pár hsz-el feljebb valaki írta hogy az új 0.41.4-es rövidített animációval 84-et evolvolt, szóval 90ig is várhatsz, telefon teljesítménytől függetlenül.
-
joergie
őstag
válasz
#33253120 #6331 üzenetére
Múlt héten jött a captcha login.
Más. Frissítettem tegnap 0.41.4-re. Growlithe-ot sétáltatok mostanában, 25km-t tettünk meg együtt, már 44-45nél járt a growlithe candy, erre ma nézem, és 33!!! Harminchárom. Hova lett 11-12 candym? Nem is tudom honnan szedte, 38-al kezdtem el sétáltatni. írtam is nekik reportot, hogy nemá, de akkoris. Már épp néztem volna, mit fogok utána sétáltatni... -
joergie
őstag
Pokedex szerint láttam Snorlaxot, Aerodactylt és Exeggutort. Én erről nem tudok
-
joergie
őstag
válasz
bebe159 #6318 üzenetére
Valóban, ha eddig sikerült fél óra alatt 65-öt evolvolni, az 27,7sec átlag egy evolve. Ha átlag ugyanezt hozod, 5mp-el rövidebb animációval, az átlag is nagyjából 5sec-el lesz kevesebb, ez azt jelenti hogy 79 evolve fér bele, ami 14ezer XP. Számít az 5 másodperc(ha annyit rövidítettek).
-
joergie
őstag
válasz
robertinyo70 #6298 üzenetére
Moveset és IV már adott akkor, amikor megjelenik a térképen, tehát ha többen kapjátok el ugyanazt a lényt, ugyanaz lesz a moveset és az IV. A cp(vagyis inkáb a lény szintje) viszont egyén szerint random lesz. ha fejleszted, csak a szintje lesz magasabb.
-
joergie
őstag
válasz
Boborján #6282 üzenetére
Nem volt egyértelmű, amit írtál, én is félreértettem, tehát a hiba nem az olvasónál van.
Amúgy meg igazad van, azt a felfogást viszont nem veszed figyelembe, hogy ezzel ugyanannyi esélye van egy alacsonyabb szintűnek gym-be tenni a pokemonját, mint egy magasabb szintűnek, ergo ha ezzel nem is nő, de a lemorzsolódás kissebb lesz. Aztán megnézik az adatokat, és talán emelnek a gym maximális szintjén. De ez egy első lépésnek mindenképp hasznos, ha játékosközösségként hosszútávon gondolsz a játékra, és nem egyénként X szinten. Szerintem úgy lenne negatív a magasabb szintűeknek, ha nekik még meg is emelné a saját színű gym-ben levő pokemonok cp-jét. Erről nincs szó. -
joergie
őstag
Akkor konkrétan(Forrás: Pokemon GO Hungary facebook oldal):
Hamarosan letölthető a Pokémon GO frissítés 0.41.2 Androidokra és 1.11.2 iOS készülékekre
- Elkapás bónusz: Azok a játékosok, akik egy adott típus után elértek valamilyen medált, az adott típusra a medál színétől függően elkapási segítséget kapnak.
- Frissített Gym Edzés: A játékosok már 6 pokémont vihetnek a training módban a saját csapatuk edzőterme ellen. A kisebb játékosok számára pedig a bent levő Pokémonok CP-jét lecsökkenti a játék, hogy könnyebb legyen edzeni a termet.
- Tojás és keltető: Gyakrabban és automatikusan frissíti a megtett távot a tojások keltetésekor a képernyő. Ezentúl nem kell kilépni és újra rányomni a tojásra, hogy frissüljön az ott írt távolság.
- Csökkentve a fejlődési animáció ideje
- Javítva pár hanghiba.
- További apró hibajavítások -
joergie
őstag
pokealert meg fastpokemap műxik nekem
De. Elfogyott az adatkeretem. Valószínűleg ez az oka a sikertelenségemnek. 20 perce beriasztott, Doduo, fél km-re. Bringára pattantam, kb 5 percem volt még mikor odaérek...és látom is a pulzáló köröket alatta, de nem jelenik meg a pokemon, rábökni se tudok. Elmentem hatósugárból, gps ki-be, mobilnet ki be, app restart, mindent próbáltam. lejárt. Nincs Doduo-m. Nembaj, hazafele láttam 2 utcára spawnolt egy victreebel. Na mondom elmegyek, úgyse jelenik meg...nem is jelent. Már a mobilt is ujraindítottam. Persze a mellette levő venonat meg pidgey megjelent. na akkor rábökök a venonat-ra. fehér képernyő. app restart. fehér képernyő újra. mobil zsebre, 2 sarokkal később ránéztem, és el tudtam fogni a venonatot. Lehet várnom kellett volna? délelőtt volt egy ugyanilyen esetem egy onyx-al, azt nagy nehezen sikerült megjelentetni, de az pesten volt, 4G-vel(bármennyire is korlátozva van a sávszélességem). Mondanom se kell az onyx 68cp-s.... -
joergie
őstag
válasz
mertens #6120 üzenetére
Chansey-t egyszer láttam poketerkepen erzsébet híd budai hídfőnél, tangelát poketérképen egyszer kelenföldön, meg egyszer rózsadombon. Kabuto passz. Kabutopsot egyszer láttam lehel tér környékén, Duduo-t is elég ritkán, fővám téren vagy borároson, meg délebbre 9kerben. De nyilván ritka.
-
joergie
őstag
Van egy 1350es vaporeonom ezekkkel a movesetekkel, inkább ezt tápoljam, mint ha evolve után valami mást ad hasonlóan 90% fölötit 1700+cp-vel?
továbbá van egy 90%+os wiggly-m, legjobb movesettel. érdemes tápolni, vagy evolvoljak már 90%-os jiggly-t?Eevee evolve amúgy attól függ mennyi esik a környéken. Nekem itt pesti agglomerációban egész gyakori, 170 candy-m van jelenleg(25ös szintre érve már evolvoltam 4szer), név lehetőségeket eltoltam, szóval nem olyan nagy kérdés, hogy evolve vagy nem, inkább az IV legyen magas, aztán lesz ami lesz.
-
joergie
őstag
Ez úgy néz ki, hogy van egy szinted. A befogható pokemonok ez alatt a szint alatt szóródnak. Tehát 12-es szintű vagy, az elkapható pokemonok 1-12szintűek lehetnek maximum(fél szintes lépésekben). A tojásból keltett pokemonjaid pedig olyan szintűek lesznek, amilyen szintű voltál, amikor kipörgetted a pokestopból. Hiába várnál vele 20as szintig(ez a tojásokból kelő pokemonok maximum szintje), akkor is 2es szintű lesz, ha még az elején pörgetted ki.
A cp meg...szerintem az normális, 12-es szinten(kb 1 hét játék után?), hogy nem dobott be maximális szintű magas cp-s pokemont. Türelem.más: jó ez a pokealert, bár a filtereknél nem ismertem még ki magam, ezek a pipák kicsinálnak. 1 pokemonhoz 4 pipa. Az elsőt nem is tudom mire vonatkozik. Meg többször beállítottam már a saját kis igényem szerint, aztán hopp. eltűnt. Dejó, ezt sorban vagy 6szor(azóta talán rájöttem a megoldásra...). De amúgy nem panaszkodom, fogtam vele Gödön! dragonairt, meg "wonder" 900cp-s raichut
-
joergie
őstag
válasz
freezer922 #6016 üzenetére
Én értem hogy logikus lenne, persze, de a gyakorlat nem ezt mutatja. Rájöhettél már, hogy a logika nem mindig mérvadó az adott játékban.
-
joergie
őstag
válasz
freezer922 #6014 üzenetére
Cáfoljatok meg, de szerintem max a saját szintednek megfelelő jelenik meg, és utána tudsz 3at power up-olni, hogy 1.5 szinttel magasabb legyen. Erről nem olvastam semmit, szimplán tapasztalat alapján....egyszer se jött még olyan p.mon, ami teljesen végig mutatta volna a félköríves skálán.
-
joergie
őstag
válasz
joergie #5958 üzenetére
Na. Jó tudni, hogy 15 perc már a módosítási idő, nem 5 perc
Ugyanezen az oldalon össze vannak szedve a duplán sérülékeny, és duplán ellenálló pokemonok, támadási típusra lebontva. De azért beteszem ide is.Move Type______Double Weak Pokemon
Rock____________Charizard Moltres Articuno Butterfree Scyther
Ice_______________Dragonite
Electric___________Gyarados
Bug______________Exeggutor
Ground___________Magneton
Fire______________Parasect
Flying____________Parasect
Water____________Golem Onix Rhydon
Grass____________Golem Onix Rhydon Omastar KabutopsMove Type_____Double Resistence Pokemon
Grass___________Venusaur Victreebel Vileplume Beedrill Venomoth Golbat
________________Charizard Moltres Butterfree Scyther Dragonite
Bug_____________Gengar Golbat Charizard Moltres
Ground__________Butterfree Scyther Parasect
Fighting_________Butterfree Scyther Mr.Mime Beedrill Venomoth Gengar Golbat
Ice______________Dewgong Cloyster Lapras
Flying___________Magneton
Steel____________Magneton
Poison__________Golem Onix Rhydon Nidoking Nidoqueen Gengar
Fire_____________Omastar Kabutops -
joergie
őstag
Igen...DE az STAB miatt minden, amit írtál felszorzódik 1.25-el.
Im83: mi van ha rootolsz, és utána unrootolsz? Vagy néztem 1 hónapja olyan progit, ami tudja talán emulálni külön appoknak, hogy nincs rootolva a készülék(nekem a romba volt beleágyazva a root xiaomi fejlesztőiben, nem tudtam kipróbálni, hogy működik e ilyesmi).
-
joergie
őstag
Konkrétan ITT a lista, amire gondolsz. Ha egy p.mon két típusú, és az adott támadás mindkettő ellen supereffective(vagy super-NEM-effective), akkor az nemhogy összeadódik, hanem összeszorzódik. Tehát ami nekem slowbro-k vannak a szomszéd utcában levő gym-ben, water/psyhic típusú, ha van olyan támadás típus, ami mindkettő ellen super effective, az nem hogy 1.25 szorzót, de 1.56x szorzót kap, és abban az STAB(same type attack bonus-tehát ha a támadás azonos a pokemon fajtájával), nincs is benne, bár azt nem tudom az is felszorozza e 1.25-el. De ugyanez visszafele, ha mindkettő ellen gyenge a támadás, akkor 0.64 szorzót kap, majdnem a fele az eredeti DMG-nek. Jó mi?!
Tehát lehet itt okoskodni, meg jujdejó az IV, hogy magas, de pl az én magmaromnak 2 fighting típusú támadása van(magmar maga fire), nem tudom hogy ez hova lesz jó, de ha észreveszem egyszer nagyon hasznos lesz(remélem). -
joergie
őstag
Pokemon adatlapja kijelzi a várost, és országot, ahol szert tettél a Pokemonra.
Pokemon GO Plus mostmár be tudja fogni az incense által felbukkanó Pokemonokat.
Pokemon Attack IV no longer scales with Pokedex Number.-ezt nem sikerült teljesen értelmeznem.Nest(fészek)-nél felbukkanó pokemonok(pl Városliget-Bulbasaur, Margitsziget-Rhyhorn) mostmár nem kapnak csökkentett IV értékeket direktbe.
HA CP szerint rangsoroltad a pokemonjaid, és megpróbáltál power up-olni, nem hagyta(asszem ez a lényege), mostmár hagyja.
Gym code streamlined, combat should now feel much more responsive.-passzGym harcnál nem kell nyomkodni mint az ökör, hanem automatikusan sorrendbe rakja a támadásokat(gondolom az adott pillanatban az utolsó aktív támadás típust veszi mérvadónak), szóval pl ha végignyomtad a nagyobbik támadást, és rosszkor eresztetted el, nyomhattad újra súlyos tizedmásodperceket veszítve. Ennek vége.
-
joergie
őstag
Incense-t úgy érdemes, hogy kimész a pusztába, lehetőleg út se legyen a térképen, és mész. ilyenkor az incense random ad be monokat, 1:1ben, tehát a pidgey is egy, megy a lapras is, tehát sokkal nagyobb az esély, hogy bedob egy pár ritkább pokemont. meg ugye minden megtett 200méter után dob egy előcsalogatott pokemont, max percenként.
Ha nem így teszel, az incense a spawn helyekről rakja be a pokemonokat, így sűrűbben lakott területeken jönnek gazdagon a rattaták meg pidgey-k. -
joergie
őstag
válasz
csasaKKP #5462 üzenetére
Ti miről beszéltek? volt update, és átnevezték a labdákat? eddig great és ultra ball volt.
Előbb látom van a sarkon egy Mr Mime. Na gondolom, talán végre dob egy normálisat, eddig ami a környéken volt, max 500cp-s volt. Nézem dejó, 875 cp(20.5es szint minimum), megy a málna, előveszem az ultraball, egyet mellé, második csavarva great találat, na mondom ez megvan. ERRE első körben kibújik és már ott sincs. ez WTF? ennél már csak azt tudtam volna többet csinálni, ha excellentet dobok. De azért ezt nemár. -
joergie
őstag
válasz
okiteki #5434 üzenetére
igen, hát úgy látom olyantól kaptál tippet, akinél te jobban átlátod a szituációt
xiaomi-ból max csak snapdragonost esetleg, de asszem ott is trükközni kell, hogy menjen a B20 (ha egyáltalán). HSDPA meg úgy szívja le az akkut mint óvodás a sió dobozos gyümölcslevet.
Kínai csodáknál nagyon oda kell figyelni, hogy menjen a B20, vagy legalábbis valahogy lehessen rá varázsolni, mert ugye Kínában nincs ez a standard, Európát meg ki-nem-szarja-le. -
joergie
őstag
Én telefonom speciel csípőből rootolt rommal jött, bár nem tudom miért, lusta voltam hozzányúlni, de tényleg nincs rá szükségem, nem is értettem miért ezzel a rommal jött(xiaomi redmi note 2). próbáltam kiszedni a rootot, de valahol nagyon mélyen lehet benne, nem engedte. telekom tv go programját is ezért nem tudom használni. amúgy is tervben volt egy normál rom, így szerintem végre ráveszem magam, ezt amúgy se frissítik május óta.
-
joergie
őstag
válasz
TazLeacher #5308 üzenetére
Megjegyzem, elég agresszíven, idegesen fogalmazol. Rádbizonyítani nem lehet, de a szóhasználatból egyértelműen kihallik, hogy támadólag lépsz fel. Konzekvensen, majdnem minden hozzászólásban. Van ilyen, hogy az ember feszült különböző élethelyzetek, vagy pl munkahelyi konfliktus végett. Csak vedd észre magadon. Én észre szoktam venni magamon(bár ritkán állok le).
-
joergie
őstag
Meg ugye az a dobás sima, nice, great, vagy excellent lesz? én nem mondanék le a great labdáimért kapott 50xp-kről. De ha mondjuk sima labdában benne marad minden 300cp felett első labdában, akkor beáldoznám. Meg jó lenne ha androidos okoskarperecek is legalább rezegnének, ha valami van a közelemben, és a telefon mehetne kikapcsolt kijelzővel...bilibe lóg a kezem.
-
joergie
őstag
Hol lehet pesten exeggcute-ot farmolni? esett egy 727cp-s, 24es szinten, 1948 - 2311 exeggutor lenne belőle, ha lenne tojásom, de csak 11 van az 50ből.
-
joergie
őstag
Tegnap óta megy a poketérkép újra, nemtudom volt e szó róla. Budapestiek és pesten halászók, vadászók örülhetnek
-
joergie
őstag
válasz
Viktor0610 #5098 üzenetére
Én addig vártam, amíg összejött 170+ evolve. 2t elnyomtam múlt héten(22-ről 24re insant), úgy hogy közben nyíljon 1-1 5km-es tojás. Most nyomom az uccsó lucky egg-et a napokban. Igazából szerintem ma, mert labdám alig, de az 5km tojás 4.94-en van
20as szint óta próbálok megszabadulni az 5km-es tojásoktól teljesen, de azóta se sikerült, még mindig van 2 a listában. Úgy menjetek neki 20as szintnek, hogy csak 2km-esek vannak benn(vagy egy 5-10km-es kel éppen), mert nekem pl ezzel a 2db 5km-esben még mindig benne van az esély, hogy 20as szint alatti, mert ugye nem lehet tudni milyen sorrendbe rakja a tojásokat, ha jön egy új.Sirandrish:
Amióta tudatosan kifejlesztettem a pidgey/rattatára a dobástechnikámat(weedleere elég nehéz great-et), 50%+ban dobok great-et csavartból, sokkal jobb arányban maradnak benne, igaz lehet átlagban több labdát dobok el(nem sokkal). De már örülök, ha kijön a labdából, mert tudom, hogy a következő great-csavart-ban benne marad. És azért nem mindegy hogy egy labdáért 110 vagy 160xp-t kapok. Excellenteket nem merem még megkockáztatni. -
joergie
őstag
válasz
mike1334 #5081 üzenetére
Remélem hogy a pokemon fajtáját :S De nem valószínű.
Helyzetjelentés. Felsőgöd, egyetlen gym az óvodánál. 9es szintű, 50k a következő szint
Ahogy most látom, coint használni 30as szintig kb csak lucky eggre, esetleg inventory-ra(zsák fejlesztés), meg inkubátorra.
30as szinttől viszont az incense meg a lure lehet a fontosabb, és előtérbe kerül a gym.
Ugye az újak is tudják, hogy a 2,5,10km-es tojások max 20as szintűek, ha 25ös szintű valaki, akkor is 20as szintű pokemon kel a tojásból. Tehát gyakorlatilag csak candy tápnak jók 20 felett, nagyon esetleg érdemes lehet fejleszteni ha full 100as az IV. -
joergie
őstag
Gyapod a sárga gym-et a pokemonoddal és ha az elsőt megverted kilépsz, elslisszolsz, hogy ne kapj ütést a következő gym-ben található pokemontól. aztán megint gyapod a leggyengébbet, és addig csinálod ezt, amíg el nem éred a következő X*2k értéket, tehát amíg meg nem jelenik a gym ablakban a bal alsó sarokban, hogy be tudj tenni pokemont.
-
joergie
őstag
Igen, az IV megmarad annyinak, evolve után is.
Dark pokemonok.(nincs ilyen a játékban jelenleg)
Dark támadások, és a pokemonok, amiknél előfordulhat.Most nyomtam egy lucky egg-et, és azt vettem észre, hogy evolve miatt kapok egy candy-t pluszba. tehát weedlee-nél levont 12-t mikor rányomtam az evolvera, és amikor befejeződött a művelet, egyel több candy-m volt. 60 evolveolt azonos típusú pokemonnál ez 5-el több evolvolható pokemont jelent.
-
joergie
őstag
Az gáz, ha a gym-be olyan néven tettem be a magmaromat, hogy m15-11-11?
pont ma délután sok sok evolve meg tojáskeltetés után fogtam, végignéztem pgnexuson az evolevolt és említésre méltó(gym-ezhető) pokemonokat, a kezdőbetűt meghagytam, és utánaírtam az IV értékeket.Jajj a másik. küldenék gym-be harcolni pokemont, keresem a dewgongomat, az addigi legerősebb, befogott pokem, és nincs sehol, semmilyen sorrendezésben. már fel is adtam, azt hittem véletlen transfereltem, erre látom, hogy csak revive-ra várt szerencsétlen, mert kiütötték egy gymből
-
joergie
őstag
válasz
Gotland #4991 üzenetére
Szóval.
minden támadásnak van egy nominális értéke, és egy regeneráció a támadást követően. tehát tegyük fel a támadás dmg-e(sebzése) 8,egység támad 0.8 másodpercenként, akkor 8/0.8=9.6 a dps, DAMAGE per second, tehát sebzés másodpercenként. nem attack, tehát nem támadás másodpercenként, az APS lenne , és annak az értéke jelen példában 0.8
Ugyanez érvényes a másodlagos, vagy erősebb támadásnál hosszú nyomásra. ott általában hosszabb a regeneráció, de a támadás jellegétől is függ. Az elsődleges támadás sikerességétől függően töltődik fel a sáv, és ha egy egysége a sávnak betelt, akkor lehet felhasználni ezt a másodlagos támadást, hosszan nyomva az ellenfél pokemonjára. onnan tudod hogy elkezdte a műveletet, hogy ilyen cinematic kép jón be, tehát két fekete sáv jelenik meg alul-felül. ezeknek a támadásoknak is van dps értéke. Ugyebár ha a sáv több részre van felosztva, azt jelenti, hogy hamarabb feltöltődik egy egység a sávból, és hamarabb fel lehet használni, mintha olyan nagyerejű támadás lenne, ami az egész sávot kitölti, és 4-5sec a regenerációja. Ha szerencséd van végigtölti, és el tudod lőni, mielőtt belehalnál az ellen utolsó támadásába, mielőtt kimúl a dögöd.
Ennek a sávnak a töltési gyorsasága függ az IV-ben staminaként emlegetett értéktől, és az elsődleges támadás egyedi értékétől. Van amelyik elsődleges támadás gyenge dps-nek számít, viszont elég gyorsan tölti fel a másodlagos sávot. Összességében így lehet, hogy a két támadás együttes dps-e magasabb, mintha csa és kizárólag a két támadás egyéni dps értékét néznéd. -
joergie
őstag
válasz
freezer922 #4983 üzenetére
Én úgy csinálom, hogy átnevezem őket. 0 a 90% fölötti IV-s, top CP-s pokemonok, esetleg azok amiből új fajta pokemon fejlődik. 1esek a fontosabb evolveok, meg a caterpie, 1q a weedlee(felénk ebből van több), 'a' a pidgey, 'b' a rattata.
Igaz nekem már 170 elvolvera való összegyűlt, azért kell a rendszer, nincs is helyem. viszont a 23as szintet sacc/kb át tudom lépni 2 lucky egg-el -
joergie
őstag
Annyira kíváncsi voltam, találtam egy 270cp-s squirtle-t, és csak úgy falta a great, aztán az ultra ballokat, 10ből biztos kibújt , volt közte great dobás is, mindegyik csavart. Gondoltam makacs leszek, és megnézem mit tud ez a kis szemétláda. hát jelentem 46%-os az IV-je, szóval mostmár garantáltan ki merem állítani, hogy a befogásnál való szívósság, és az IV közt nincsen összefüggés.
-
joergie
őstag
válasz
freezer922 #4716 üzenetére
Igen. hát végülis már össze van szedve kb, hogy mire mit mond.
AppraisalLucky egg: próbált már valaki szimultán 2 telefonnal evolvolni? mert az a 10-15sec fehér töltőképernyő androidon, amíg a játékot tölti, nem a személyes adatokat, pont elég, hogy a másik telefonon elindítsam az evolve-ot, és újraindítsam a játékot. és akkor végülis nem kell iphone 6 vagy samsung s7 a 10sec alatti töltésidőhöz(nekem jelenleg 18sec max cpu terheléssel xiaomi redmi note2). v0.35
-
joergie
őstag
EZ zseniális. Ez konkrétan egy feature?
"- We are still working hard on several new and exciting features to come in the future of Pokémon GO."2 hét után van pofájuk kijönni egy ilyen update-el, amikor a játék egy nagy bughalmaz?! Jó mondjuk még nem látjuk mi is konkrétan az update tartalma.
De! megjegyzem a poketerkep.hu már nem műxik...
-
joergie
őstag
Sracok jönnek a hybrid pokemonok. Találtam egyet, és épp rajtakaptam őket, ahogy készül egy 3x-os korcs, eléggé perverz, vigyázat,
adult content!
-
joergie
őstag
Amúgy...kitérnék a labdából 3szor kiugráló, aztán málnás greatballból megszökő 170es pidgey-kre...először is hogy rohadjanak meg.
Másfelől az érdekelne, hogy vajon van e összefüggés az elfogás nehézségének a pokemon szintjéhez(cp alapján nyilván van, bár ez se egyértelmű, van hogy 330as pidgey elsőre bennemarad egy csavart labdában). Másfelől, ami érdekesebb, hogy az IV-hez van e köze, mert tényleg rohadtul kiszámíthatatlan, melyik mikor marad benne a labdában, majdhogynem szinttől függetlenül! -
joergie
őstag
válasz
freezer922 #4430 üzenetére
tényleg jó. De vagy meghackelem a rencert hogy működjön Vácon is, vagy vácot teszem Budappest közigazgatási határain belül. Szóval jó-jó...bizonyos határokon belül
-
joergie
őstag
Láttam ma Vácott egy dratini körvonalát, de mivel esélyem nem volt megtudni, hol van, nem is kerestem igazán.
Az egyetlen kérdésem, ami már itt valszeg 100szor elhangzott, de van e olyan map amire nem kell regisztrálni, nem kér gmail vagy PTC reget, nem kér google API-t, és egyszerű,és téynleg megmutatja, mint "anno" a pokelex mondjuk, vagy a pokevision. bejön a térkép, belövi a helyem, bökök egyet és pár másodperc múlva mutat egy pár pokemont, akár "csak" a látható területen belül. -
joergie
őstag
válasz
Janoo_07 #4064 üzenetére
Nekem 1-2 napig el volt fogyva, kb még jobban futott a játék, pokestopok képei nem töltöttek be, de úgy is ki lehetettt pörgetni, semmi adathiányra utaló hibát nem tapasztaltam(telenor csökkentett sebesség, főleg hsdpa/4g-vel).
Azon gondolkodtam, egy olyan app kéne, ami mobil képernyőkép mentésből, a képet leolvasv -(és a saját szintet bepötyögve- simán meg tudná mondani, az adott pokemon IV-jét, még ha csak sacc/kb-ra is(mondjuk minden este fogod, az arra alkalmas aznapi pokemon zsákmányról csinálsz képet, azokat betöltögeted a progiba, az fogja, akár egyszerre a többet feldolgozza, és csinál neked egy pár kB-os adatbázist). nem hiszem hogy túl nehéz lehet leprogramozni, elvileg még net se kéne hozzá, egyszer letöltöd és kész. És a niantic ezzel végképp nem tudna mit kezdeni.
-
joergie
őstag
21es szinten csak 971es hypno a legjobb pokemonom, viszont ennél sokkal nagyobb örömet okozott ma, hogy dobtam csavart excellentet zubatra elsőre!(csavartat persze nem adta meg, pedig kipörgött a képernyő szélére), utána a következőt ugyanúcs csavart great elsőre, ebből kijött, így csak csavart nice lett
-
joergie
őstag
Éééés ugyebár nem működik a pokeadvisor
Úgy néz ki a battery saver is hibamentes.
Viszont valaki írta itt, hogy a nearby helyett mostmár "sightings" alatt levő lista mostmár up to date mindig, tehát amint az egyik távolabb kerül, mint a másik, akkor rögtön! helyet cserélnek? meg nyilván nem ragadnak be, amit 10km-el odébb láttam.
Lehet újra fognak működni a mapok legalábbis egy "kb hol lehet" értékkel?Nekem mondjuk itt kertvárosban aránylag könnyű, körbebringáztam már párszor, és tudom hol vannak a spawn helyek, sőt, azt is tudom mi hol jellemző(vannak ahol gyakoribbak a ritkák), így ha evee-t, oddisht vagy drowzeet látok, tudom hova kell menni, de legalábbis nem kell krúzolni, hanem pontokat látogatok.
Amúgy valaki kérdezte mennyi az annyi a
nearbysightings látótávjával kapcsolatban. Ha jól sejtem, az ingame térképen van egy fehér köd, ami körbeveszi a látható utcákat. ezt nagyjából bemértem, ~750méter, szóval egy 1.5km átmérőjű körről an szó.Más. Lucky egg keltetéshez, mondjuk egy samsung s7-el mennyi idő alatt indul újra a játék? nekem 21sec max proci teljesítménnyel, de mire kikeresném, ugyanott vagyok, mint animációval, 27-28sec. De a lista elején levő caterpie-okat újraindítással még megéri.
-
joergie
őstag
válasz
Gotland #3749 üzenetére
Az aranyat nem kapod. vagyis pokecoin. azt ki kell venni. Tegyük fel beraksz egy poke-t egy gym-be, mert van hely, vagy mert feljebb vitted egy szinttel. Aztán rá 2 órára egy másik gym-et legyapsz, és berakod a pokemonod. Nem fogsz kapni egy deka pokecoint, hanem be kell menni a shopba, és a jobb felső sarokban lehet kinyomni, és akkor kapod meg a pokecoint, és onnantól számít a 21 óra. Szóval rajtad áll, hány gym-be próbálsz beférkőzni, és akkor igényelni ami jár. de lehet mire mondjuk 5 gym-et végigjársz, és berakod amit akarsz, addigra az elsőt kiverik onnan, így csak 4*10 pokecoint(+4*500stardustot) tudsz "lehívni".
Azt most hirtelen én se tudom, hogyha átveszel egy gym-et, akkor több pokecoint hívhatsz e le, szerintem nem.
-
joergie
őstag
Azt már megbeszéltük ugye, hogy a tojás olyan szintű lesz, amikor találtad, nem olyan, mint amikor kikel....szóval fölösleges tartogatni a 10km-eseket. inkább úgy kéne, hogy miután 20at betöltöd, adjon egy raklap tojást, szóval talán érdemesebb a 2km-eseket megtartani 20ig, azokat gyors kipörgetni, és jöhet a rakás 20as szintű 5-10km-es.
-
joergie
őstag
válasz
SpongyaBob #3112 üzenetére
Lehet nekem is ilyesmi volt tegnap, én beismerem annak hogy kinyomtam bringázás közben. Nézd meg a pokemonok listájában, listád recent szerint, lehet ott van az elején, csak maga a keltetés meg az 'Oh?' képernyő maradt el
petyus_
ez nagyon jó, tisztán mutatja hogy 93%-os a chansey-m. már most imádom
-
joergie
őstag
Incense 5percenként ad pokemont állóhelyzetben, vagy menetközben 200méterenként percenként. Ha épp jó kedvében van a szerver.
Incense-t kapsz: 5, 10, 15, 20(x2), 25, 30(x3), 35(x2) szintnél.
Szvsz akkor érdemes ellőni ha jársz városban, ahol sok a gym, pokestop, és nagyobb az esélye hogy ritkát is eléd dob. -
joergie
őstag
válasz
Sirandrish #3014 üzenetére
10kmesből nekem tegnap egy 17es XS chansey jött(283hp-val) 26/30 A/D-vel, 15/15 staminával. jó lesz védeni
Az gáz, ha a nagy támadása psychic, nem normal, mint maga a pokemon? állítólag bónusz van rá, ha a poke támadása azonos a típusával.
Maga a tojásbontás öröme elmaradt, mert valszeg hozzáértem a kijelzőhöz bringázás közben -
joergie
őstag
válasz
spanglee001 #2949 üzenetére
Egyelőre nem használok, kijelzőt folyamatosra teszem, kijelzőfényt minimumra, más program nem fut. telefon zsebbe, és tekerek, 10percenként megnézem nem e nyomódott el a zsebemben. Kb kiszámítom meddig tart az akku, és időben visszaindulok
Tegnapi másfél órát bírt! 5.5colos 3000mah akkuval, a héten korábban csak 1 órát, de akkor még tapasztalatlan voltam, max fényerő stb. Abba se vagyok biztos amúgy, hogy a giroszkópon keresztül nem figyeli e, hogy úgy tartod a kijelzőt, hogy lássad...
Ma pl direkt teszteltem, megtettem 1km-t úgy, hogy egyhelyben voltam, ki be kapcsolgattam a kijelzőt, és ilyenkor ugye dobja a gps jelet, és amíg keresi, megtesz azért pár métert a karakter. -
joergie
őstag
válasz
#33253120 #2945 üzenetére
Neked van teleportod, úgy jársz munkába? ezt azért megoszthattad volna az emberiséggel, hogy ne szívjon mindenki napi minimum 1-2 órát
Amúgy meg ki mondta, hogy nem vagy bot?!
Tegnap bringaúton nyomtam szigorúan 18kmh alatt 8km-t, vagy többet is(másik mobilon folyamat néztem a gps speedometert). Hát megadott olyan 2t. Ugyebár nincs rajta a térképükön a bringaút azon szakasza, úgyhogy kb csak azt számolta ahol így vagy úgy kereszteztem a térképen levő utat, vagy a közelemben volt egy párhuzamos.alpihun
Akkor küldöm a 32es szintű botolós "haveromat" innen szeretettel, hogy neked se legyen fenékig tejfel a gym-ezés. Én(szintén 17) jelenleg csak azért gym-ezek, hogy fogyjon az a rohad revive meg potion-ok, mert foglalják a helyet a táskában. -
joergie
őstag
Jól tudod, van itt más is akinek nem kell a szomszédba mennie feszkóért. Nem kell személyeskedni, ennyire se. Eddig jó volt ez a közösség, ne akard elrontani kérlek.
Ma reggel kelek, nézem a gym-et(itt egy van), üres. 2 óra múlva is az volt. a 3adikban már elmentem és betettem valamit. Miért hagyhatták üresen? az elmúlt pár napban minden este jött a botos vérpistike(bitdomo) 32es szinten, és kiverte az épp aktuális emberkéket, egy este akár többször is.
-
joergie
őstag
Jó hát este kicsit be is voltam nyomva, meg késő is volt, de nagyon felbabrált !! ez a történés. hogy szombat éjjel fél2kor ott ül szerencsétlen, és arra vár hogy joergieo elkezdje csapni a felsőgödi egyetlen gym-et. személyes sértésnek éreztem
amúgy persze, a gyűjtögetés az elsődleges élvezeti faktor, meg hogy találkozik az ember vadidegenekkel, és kapcsolatot teremt, vagy épp rég nem látott ismerősökkel hoz össze a játék -
joergie
őstag
Azt hiszem én jegelem a játékot. Itt pest környéki városkánkban egy utca közepén, az óvodánál áll a Gym. most van éjjel 2, fél2kor hazafele pajtásomtól nyomtam egyet a gym-be. Egyel lejjebb nyomtam a Gym szintjét, tökjó, mennék haza. Erre mire észbe kapok már nem sárga a Gym, hanem piros(én kék vagyok). Egy 31es szintű Bitdomo nevű tag befoglalta. Valszeg fake gps-el, egy 173cp-s chansey-t rakott bele. szétnézek, sehol senki. na kapd be a f*szom. kivertem onnan, de mire hazaértem 1 utcával odébb, ujra az övé volt, mostmár egy 1.5k-s exeggutor van benne.
Én nem szogok széllel szemben pisálni egyrészt. másrészt ha ilyen könnyű csalni, engem is csábít a dolog, dee. hát nekem van gerincem, inkább abbahagyom, minthogy jogosulatlan előnyt szerezve mások játékát rontsam el mint ez a pöts.
Szóval a játék megy talonba, max tojásokat ahogy tudom kipörgetem, de amíg ilyen könnyű átverni a rendszert, nem látom értelmét. Persze nézhetném csak a saját játékélményemet, de ez az eset elvette a kedvem tőle. -
joergie
őstag
Felvetődött egy újabb kérdés bennem. Ha grind közben(lucky egg meg ami kell), betelik a táska szintlépések végett, ami eredetileg 350 cumónak ad helyet, akkor a szintlépésekért kapott értékes cuccokat bukom, vagy ebben az esetben fölémegy a 350es limitnek? vagy csak akkor megy fölé a limitnek, ha mondjuk 349/350en van a táska, és megkapom mondjuk a 30 cumót, de ha lenne mégegy szintlépés, akkor már nem kapnám meg a 379/350es táskába?
korábban pokestopos kipörgetések után láttam hogy 1-2szer 353on volt, de utána már nem engedett belerakni(de a pokestopok azért kililultak-.-) -
joergie
őstag
Tud valaki információt arról, milyen gyakran írja jóvá a megtett távolságokat? van 2 10km-es tojásom 9.9km-en, és jó lenne tudni a lucky egg lejárta előtt mennyivel tegyem meg azt a 100m-t, hogy még a lucky eggen belül jóváírja a dupla XP-t.
gondolom a tojásbontást nem lehet elhalasztani a kívánt időpontra... nem láttam gombot az 'Oh?' képernyőn erre.
Meg láttam egy olyan infót neten, hogy az incense gyakorlatilag pontosan 5percenként ad egy új pokemont...
-
joergie
őstag
Tegnap én is szívtam egy fearow-al. elment vagy 15-20 labda, vagy 5 málna, és a végén meglógott-.-
-
joergie
őstag
Hali!
tud valaki olyan gps sebességmérő programot androidra, ami a status bar-ban(állapotsáv, ott felül) írja az aktuális sebességemet? pest vonzáskörzetében lakok, kertes házas övezet, tökéletesen lehet bringával tojást grindelni, csak jó lenne tudni hogy pont alatta legyek a sebességhatárnak(15mph-23kmh-t emlegetnek, de ha mennék 17-20at az pont jó lenne. de ha 15 az is tökjó, csak tudjam, hogy alattak vagyok a határnak.
Letöltöttem egy ulysse speedometert, van is a settingsben ilyen opció, hogy "speed in status bar-show current speed in status bar", de ez nem történik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest