Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Szavazz a legjobb pokemonra
A google keresőbe azt kell beírni, hogy "pokemon vote", és már lehet is szavazni
Napi 1x engedi a pokemon napig.
#csakisakacsa #voteforpsyduck -
mike1334
veterán
Örsön 423-as Pikachu..gyümi+ultraball...első labdából kijött és elfüstölt...pedig pikachut is sétáltatok....nem kicsit lettem szomorú....amúgy van itt egy pont ahol csomó ritka poke jön...fogtam már kadabrát, omnamytot (vagy hogy írják), vaporeont, meg ma délután egy kabutopst...ja meg térképen egyszer láttam ugyanitt snorlaxot...
-
mike1334
veterán
válasz
gyurkikrisz #5338 üzenetére
-
mike1334
veterán
válasz
Viktor0610 #5080 üzenetére
Én napi 10 coinnal is beérem, egyet lenyomok belökök vmi kis gyenge bigyót, aztán ennyi
De tegnapo pl simán vertem volna a gymet, erre error folyton...apropó..ha gymbe átnevezett pokemon teszek be, akkor más a fajtát látja vagy a nevet kiírva?
Amúgy az megvan nektek, hogy a pokemon sorozat még mindig tart, 19 évadja és 920 része van eddig?
-
mike1334
veterán
Régebbi droidon esélytelen futtatni? Szervizbe menne a teló és amit használnék addig, az régebbi. (Nem saját a cserekütyü, így nem opció a custom rom...)
-
mike1334
veterán
válasz
freezer922 #4857 üzenetére
Bejárhatod gyalog Európát
elég kitartással minden országban járhatsz
-
mike1334
veterán
válasz
Sirandrish #4855 üzenetére
Passz..csak olvastam, hogy többen írták itt..azért is kérdezem.
-
mike1334
veterán
Sokszor olvastam itt a joystick dolgot...ez, ha jól értem vmilyen csalás. Ezért is tudnak bannolni? Nem akarom használni, csak a kíváncsiság beszél belőlem, mert bár sok túlságosan is tápos pokemon eltűnt a környék gymjeiből, de azért akadt egy pár eléggé kétes is, és az érdekelne, hogy őket még nem érte utol a ban vagy csak megúszták mondjuk mert ezt használták?
-
-
mike1334
veterán
válasz
BoneDragon #4707 üzenetére
Azért az északi félteke jó részén az ősz az ősz
-
mike1334
veterán
Muszáj lassan vmivel feldobni a játékot. Csökken a kezdeti hype és jön az ősz...esőben, hidegben senki sem fogja az utcákat róni. Én a pvp-t várom, meg esetleg a rocket teames "világeseményt", amit az egyik fan talált ki...
-
mike1334
veterán
válasz
freezer922 #4600 üzenetére
Itt vidéken a pidgey meg a weedle gyakori...de Bp-en a csapból is drowzee folyik már vagy 3 hete...
-
mike1334
veterán
válasz
freezer922 #4598 üzenetére
Nekem csak tojásból volt..de nem bánom, a frász kitör tőle
-
mike1334
veterán
válasz
Sirandrish #4584 üzenetére
Pár napja volt téma a fórumban. Az a lényeg kb, hogy az incense olyan pokét generál, ami gyakori a környéken, ha meg nincs ott semmi, akkor random adogat, így ritka pokemon is kijöhet...
toturi
Belvárosban se gáz, én se mentem még neki senkinek, csak a kutyasz*rra kell nagyon figyelni -
mike1334
veterán
válasz
Sirandrish #4582 üzenetére
Akkor lehet igaz ez a "kietlen puszta-ritka pokémon" párhuzam
-
mike1334
veterán
válasz
Sirandrish #4579 üzenetére
Jaa...úgy értem
Amúgy nekem nem jöttek be..alig jön valami, azok is vackok...fél óra alatt 4-5 pokemon (rattata, venonat, pidgey...)
-
mike1334
veterán
válasz
Sirandrish #4576 üzenetére
Honnan van ennyi insensed?
-
mike1334
veterán
válasz
freezer922 #4562 üzenetére
Azért annyi időm nincs (legalábbis pokemonra
)
-
mike1334
veterán
válasz
SpongyaBob #4523 üzenetére
A liget előtt nekem se volt egy darab se
Mondjuk ott is vagy csak 3-at fogtam, igaz csak akkor pokemonoztam, mikor épp megálltunk vmiért...
-
mike1334
veterán
Én most fogtam vidéken az első exeggcute-om...625 CP-s, 76 HP-vel
(lvl21)
-
mike1334
veterán
válasz
joergie #4488 üzenetére
Szerintem szint/CP/ritkaság/labda/bogyó tényezőkből gyúr egy százalékot (van ami elvesz, van ami hozzáad) és futtat egy random szám generátort, aztán, ha mák benn marad, ha nem megszökik...pidgey/rattata/drowzee-ra kár labdát pocsékolni, pláne ha egynél többször kiszökik...zubatot meg már ott is hagyom, ha meglátom...
-
mike1334
veterán
válasz
freezer922 #4467 üzenetére
én most lettem lucky eggel 21-es, de előtte 400as eevee-ket találtam...1400as vapi lett belőle
-
mike1334
veterán
válasz
freezer922 #4405 üzenetére
Nem csak nálam csinálja...és legfrissebb verzió...a nem hivatalos sem volt fenn soha, playből töltöttem le...korábban nekem se csinálta.
-
mike1334
veterán
válasz
freezer922 #4403 üzenetére
Ja..és ha nem akar visszalépni az alkalmazás, mert sz*rakszik a szerver, akkor coki van...nekem van, hogy 5. alkalomra enged csak be...
-
mike1334
veterán
válasz
spanglee001 #4391 üzenetére
Amúgy tényleg kevesebb van...most drowzee van mindenhol..remélem ez hamar megváltozik, mert már elegem van belőle...most pár napja vidéken vagyok, itt olyan fél óránként megjelenik egy pokemon a ház körül, el tudom csípni a szobából, és többnyire pidgey, rattata vagy weedle...esetleg zubat vagy kakuna...Bp-en meg mindenhol csak drowzee...
-
mike1334
veterán
válasz
Sirandrish #4251 üzenetére
Az elnevezési minta lehet esetleg közös...az egyik gondolom Bruce Lee..a másik meg Jackie Chan...ennél már csak Arbok-nál és Ekans-nál voltak kreatívabbak az alkotók
-
mike1334
veterán
Már nem tudom ki kérdezte korábban a dupla xp-t sima pokemon elkapásért....nekem ma egy drowzee (amiből egyébként már nagyon elegem van) adott 200xp-t pedig se csavart, se tökéletes, se semmi nem volt...mivel mentem épp, így csak leokéztam, de utána megnéztem és az volt a 100. elkapott drowzeem....szóval akkor erre is ad bónusz xp-t...
-
mike1334
veterán
válasz
Sirandrish #4004 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy ha a tojásban olyan pokemon van, amilyened még nincs, akkor elég gyenguszka kel ki...
-
mike1334
veterán
válasz
freezer922 #4002 üzenetére
Erre gondolsz?
-
mike1334
veterán
Ezt a PokéMesh alkalmazász használja valaki? Igazából az érdekelne, hogy bannolnak e érte, illetve, hogy működik e háttérben? Mert a pokemon gyilkolja az akksimat eléggé
Menet közben oké, hogy fut, de nap közben az asztalon ne gyilkolja már, ha nem muszáj
-
mike1334
veterán
válasz
spanglee001 #3952 üzenetére
Nekem az a térkép megint nem üzemel...
-
mike1334
veterán
válasz
freezer922 #3730 üzenetére
Megy az, csak próbálkozni kell
Szomorú,de ahol dolgozom szinte semmi érdekes, a városliget meg tele van bulbasaurral, sőt charmander is van, meg egyebek....
-
mike1334
veterán
válasz
Sirandrish #3698 üzenetére
Meg tuti lenne egy jó pár verekedés ebből..."add vissza pikacsut, csaltál...."
-
mike1334
veterán
Arra gondoltam, de a ph-s tesztnek ne hidd el, az én telómnál (A3 (2016)) is írták, hogy van, közben meg nincs
Szerk.: megnéztem és nincs a Tiédben sem giro..ezért nem megy az AR, meg a battery saver sem...
Arni
Szerintem a rasberry-t gondolta tápnak, én is arra asszociáltam elsőre -
mike1334
veterán
válasz
Sirandrish #3633 üzenetére
Városliget. Egyrészt rengeteg pokémon van ott, másrészt nagyon sokan járnak oda, és volt hogy 5+ lure modul is ment egyszerre...plusz ott van bulbasaur és squirtle. Alternatíva még az egyéb forgalmas helyek/terek..Deák, Ferenciek, Nyugati környéke...
marositech
Megelőztél -
mike1334
veterán
válasz
Kvelstadt #3598 üzenetére
Mindegy is, eddig még nem harcoltam, csak szedegetem a pokemonokat. Amúgy durva...sehol egy pokestop, sokszor közeli pokemont se mutat most vidéken...ezzel szemben Bpen két hete hajkurászom az Eeveeket és semmi, itt meg egy nap alatt három, ebből kettő a szobámból
és nem is olyan rossz 400valahanyas, úgy hogy 18. szintű vagyok
-
mike1334
veterán
válasz
Kvelstadt #3576 üzenetére
Valamelyik nap (amikor a Drowzee-k is elkezdtek özönleni) rengeteg Jynx jött...hármat tartottam meg 670-690 CP-s mind. Lehet Lure miatt, mert a közelben van templom...de sokra nem megyek vele, nem lehet tovább fejleszteni (evolve, nem power up).
Apropó, ha már eszembe jutott: a játék legnagyobb "hibája" szerintem, hogy csak a nagyobb városokra koncentrál..értem én, hogy a korábbi játék gps koordinátáira pakol le pokestoppokat, de lehetne inkább az, hogy automatice ledob 200 méterenként egyet. Most pl vidéken vagyok, és égen-földön nincs a közelben pokestop... ja és a gyro nélküli telókra is megoldhatnák az akksi kímélést...nagyon eszi a telót, ráadásul amoled és mindig félek, hogy beég egy idő után...
whYz:
én azért lettem kék, mert beraktam a telót zsebbe és olyan szerencsétlenül nyomódott, hogy mire kivetten már kék csapatban voltam
-
mike1334
veterán
válasz
Sirandrish #3548 üzenetére
Valószínűleg random, de én pont így jártam pár napja (illetve fordítva, mert nekem labda kellett volna, de csak potion meg revive...). Én még nem próbáltam a Gym-eket...18. szintű vagyok, de a legerősebb pokemonom 690 CP körül van...nem is értem, a gymeket meg 1000-1400-as CP-s pokemonok védik minimum és mellé 16-os szintű játékos...
-
mike1334
veterán
válasz
freezer922 #3533 üzenetére
Nincs valami lista, hogy Bp-en merre milyen nestek vannak?
-
mike1334
veterán
Másnak is elárasztotta pár napja a telóját a drowzee-k hada? Volt olyan, hogy a 9 közeliből 8 ilyen volt...visszasírom a pidgey áradatot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest