Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
"egy gyanúsabb pokénál elég lett volna a screen róla."
Semeddig se tart egy kép szerkesztővel azt megcsinálni, talán még a paint is jó rá...
Ha meg már meg van neki és azzal veri a gymeket vagy úgy hogy ott sincs nem mind1 hogy csalt? Magát a csalást, mint jelenséget kellene korlátozni -
MeGabee
senior tag
Cimbim a napokban jött haza az USA-ból, simán kinézem belőle hogy csapatja a játékot, lehet ő volt az elkövető
Ám nem feltétlenül csalás az ilyen.Nekem élnek kint rokonaim Ausztráliában, épp azon agyalok, csalásnak számítana-e, ha megkérem lépjenek be néha az accountommal, és vadásszák le a régiós pokémont.....
-
MrCsiT
addikt
Nálam ilyen nem, de olyan szokott lenni, hogy felvennék egy pokestop-ot, megpörgetem, semmit nem ad. Lelépek róla, vissza, akkor már "try again later"-t ír, de kék marad. Ha ilyenkor más stop-ra tappolok, az sem ad semmit. A játék újraindítása oldja meg, de akkor már a felvett "üreseket" lilának jelzi..
update: ezt note4-en adja elő, gyári rendszeren, no root.
-
freezer922
aktív tag
Én jelenleg is erre használom. Be van lőve, hogy a dragonite(és vissza verzióit)/lapras/snorlax-ot illetve az alapok 2. evolúcióját és 1-2 pokét amit még nem sikerült még látni sem (lickitung pl...), és ilyenkor mikor már nem vagyok a városban csak nézem hátha találok valami szokásos spawn pontot.
-
freezer922
aktív tag
Tényleg fura, hiszen hetente látni híreket, hogy mekkora pénzt csinálnak belőle szóval nem lehet ráfogni, hogy a niantic nem volt egy túl nagy cég hisz most van miből terjeszkedni.
Ehhez képest még a radar ami azért egy k**v@ nagy része a játéknak, hisz oké, hogy valamit látsz a nearby-ban de az életben nem fogsz adott pokét megtalálni csak úgy. De ennek ellenére még mindig nincs. Csak valami béta San Francisco-ban pár embernél.Utóbbi is egy vicc, csak azért nincs már annyi zaj róla minden fórumon mert mára mindenki 1-2 féle appot meg térképet használ...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest