Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Micro Four Thirds
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsloti
senior tag
Nem tudjátok nincs véletlenül valami statisztika arról hogy az új frissítés miatt hány játékost veszítettek?
Zs -
zsloti
senior tag
válasz
Viktor0610 #5388 üzenetére
én nem is értem mi közük van ahhoz hogy rootolt e a telóm vagy sem ...eleve cyanogenmodos androidot használok amihez a root alap
Az userek több mint 10 százaléka azt használ ha van egy kis esze ...
Akkor a játékosok 10 százalékát alapból bukják....
Zs -
zsloti
senior tag
válasz
freezer922 #5018 üzenetére
Lehet hogy nem akarod tudni minden poked iv jét de pl akkor jól jön amikor van 70-80 döglött hal pokemonod 100-140 cp közötti sokkal egyszerűbb egy listából kiválogatni a legnagyobb iv-vel rendelkezőt mint 70X beírni a calcba
Zs -
zsloti
senior tag
Sziasztok
Ennek az új funkciónak hogy a csapatvezető hablatyol valamit a pokemonról van kézzel fogható, számszerinti előnye is úgy mint a külső programoknak vagy csak a szöveg ami megint egy nesze semmi fogd meg jól?
Zs -
zsloti
senior tag
Hát én megértés aki a fake gpst használja....
Ha csak itthon tudnék játszani(egy kis faluba ahol 3 shop és 2 gym van amit 2000+ os pokemonod védenek ) és nem járnék Pestre melózni akkor biztos hogy sehol nem tartanék. Így is csak 22 es vagyok
Szerintem elég inkorrekt a pokemon elosztás, ha vidéken laksz akkor semmi esélyed
Pesten ha kimesz a varosligetbe az elején 3-4 szint is megvan egy fél délután alatt később is 1-2 szint egy hétvége alatt addig itthon egész délután sétáltattam a kutyát kíváncsisagbol alig 25 pokemont találtam........ Ez elég egyenlőtlen esély szerintem
Zs -
zsloti
senior tag
válasz
TazLeacher #4369 üzenetére
Ezeket honnan szeditek? Én nem találok rá sehol semmit
Zs -
zsloti
senior tag
válasz
TazLeacher #4348 üzenetére
101 a hp-ja es 2500 star kell hozzá
zs -
zsloti
senior tag
válasz
TazLeacher #4343 üzenetére
Nekem ebben a pillanatban kelt ki (nem tudom mekkora tojásból) egy 1183cp-s aerogactyl 101 hp-s
Nem tudom jó e.. de ez a legnagyobb pokemonom
zs -
zsloti
senior tag
Sziasztok
Létezik olyan oldal ahol valós időben mutatja a gymeket?
Gondolok én arra hogy melyik gymnem ki a gazdája(szín)
Köszi
zs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest