Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freezer922
aktív tag
válasz
TazLeacher #5036 üzenetére
Én a minap csináltam egy nem túl jó IV-s victreebelt meg vileplume-ot mert találtam 2 egész magas cp-s lényt. Elegem volt a várakozásból
Amúgy a legrosszabb a játékban, hogy amiket leírtál azoknak a nagy része nem jó. A victreebell-em 1790es, skilljei legjobbak lettek ennek ellenére egy 1700as vaporeon még ha dodge-olok is nagyobb skilleket teljesen leveri mire én meg tudom ölni.
Annyira nincs balance a játékban, hogy nincs értelme a legjobb monokon kívül másra koncentrálni.
Ezért is teszem mostanában azt, hogy főként pidgey/ratta/stb. szokásos tucat monokat gyűjtök lucky eggre és ha össze jön egy "ritkább" pokémonból elég azt evolve-olom és kész
Új hozzászólás Aktív témák
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest