Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atex

tag

válasz MaciG #9350 üzenetére

Játszunk el a gondolattal.

Gondolom még megy a fly ezerrel. Ezt feltételezve, illetve gymezés közben tapasztalva írom az alábbiakat.
    Feltételezem, ha egy accot szabályosan fel lehet húzni LVL25.-re 2 hét alatt, akkor otthon ülve ez nem több 1-2 napnál. Aki 25 plusszos, már egész jó CP-s pokékat összetud vadászni egy térképpel. Mikor fog egy jobb pokét a Trade rendszerrel "eladja" a tiszta Acc-jának. Ha egy egy bannt kap sincs semmi gond, a jobb pokékat már átadta.

Persze a Trade pontos kereteit nem ismerjük, de egyenlőre nem látom a jó megoldást. Nem vagyok ellene, csak nem tudom elképzelni a csalók miért nem lesznek előnyben?! :F

Amit én hiányolok a játékból, vagyis szeretném ha lenne:
    -breeding
    -chat
    -boss

A tenyésztés is része sok hasonló játéknak, már amennyit látok a fiamnál. Viszont a tároló méret szerintem kevés ehhez. Ennek lehet a vált ivarú pokék behozatala egy előkészülete.

Sokszor szeretnék küldeni egy-egy trainernek üzenetet akikkel közös territóriumért küzdünk, akár csapattárs, akár ellen. Modjuk a gym lenne a közös virtuális találkozási pont. A pocskondiázást pedig egy meghívásos-letiltós rendszerrel el lehetne kerülni, így csak a pozitív hangú levelezés maradna meg.

A főnökön pedig olyasmit értek, hogy mindenki választhatna egy pokét, aminek lenne egy a trainer szintjéhez (nem faj specifikus) elérhető viszonylag magas cp-je, ez lenne a legerősebbje, amihez választhatna egy erős támadást. Ezt a szörnyeteg pedig bármi lehetne akár egy butterfree, akár dragonite, viszonylag egyforma erővel. Így kicsit javulna a gymek egyhangúsága is, és ez a kis testreszabás megfűszerezhetné a játékot, jobban mint egy sapka.

Új hozzászólás Aktív témák