- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
avmpg
tag
válasz
Boborján #7905 üzenetére
Én csak azt írom amit látok.
Egy biztos, vagy én csinálok valamit nagyon rosszul (bele fektetett energia, amit tulajdonképpen egyébként is sportra szánnék, tehát elpazaroltnak semmiképpen sem mondnám), vagy mások nagyon jó helyen laknak/nagyon csalnak
.
Ma olyan helyen aludtam, ahol elértem egy stop-ot. Rádobtam 3 lure-t, úgyis csak ott rohadtak a bag-ban.
Hát nem sokat hozott...
Viszont ami jött az meglepően más volt, mint amikor utoljára lure-t használtam nyáron.
Jött egy rakás Eevee, egy Abra, egy Psyduck, egy Squirtle, egy Slowpoke, egy Horsea, egy Nidoran és pár ezeknél rosszabb.
Nyáron nekem Lure-ra csak PWR jött.Szóval, ha csak valaki nem egy cluster felett lakik, akkor nem lesz 33 plusszos egykönnyedén. Persze nem ítélek, mert sokakat mozgásra fogott a játék. Ki tudja...?
Új hozzászólás Aktív témák
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest