Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
Sracok Varosligetben a Hosok mogotti helyen kivul hol van meg ilyen allandoan Lureolt placc Pesten? Onnan mar minden fellelheto pokemont begyujtottem, mennek mashova farmolni.
Koszi!
-
Persze mindenki úgy játszik ahogy akar de csak én gondolom úgy hogy a mapok nézeketésével megölöm a felfedezés örömét s ezzel a játék nagy részét?
Én meg hugom tökre elvagyunk úgy hogy sétálgatunk és fel-feltünik egy új poké egy új helyen ahol még nem jártunk, aztán próbàljuk felderíteni hogy hol. -
DJGABI
addikt
na jó, de mmorpg-nél folyamatosan bővítik küldetésekkel. itt max annyit tudnak tenni, hogy később talán gen2-3+ pokékat is beletesznek. most jelenlegi állapotában, abban hogy a 100000. pidgeyt elkapod mi az élvezet? (az itemeken kívül) semmi reward nincs a szintezésért...
-
waccamár
senior tag
Ti mennyire figyelitek, vagy tudjátok magatoktól, hogy melyik típusú Pokémonra mivel kell támadni?
Itt találtam egy listát róla, én eddig abszolút nem figyeltem -
jansky1
senior tag
Valamiért nem szeret ez az app. Otthon wifin nem hajlandó csatlakozni, csak mobilneten, ha elmegyek otthonról, akkor meg fordítva. Találkozott már valaki ilyennel ?
-
¤Envy¤
aktív tag
Te merre jártál, amikor ez a kép készült? Ez a sok stop és 2 Ponyta...
Sleed: nekem ez korábban se ment... csak egy sima google térképet látok, mi a baja velem?
petyus_: Gellérthegy és a móricz között fogtam ma 4 Ponyta-t,
Merreee?Be tudnád jelölni nekem ezt pontosan egy térképen? Ponytákra hajtanék
-
Sleed
aktív tag
válasz
Sirandrish #1486 üzenetére
link
Arra figyelj hogy a main accountoddal ne lépj be, csinálj erre a célra egy másikat. -
Sleed
aktív tag
válasz
Sirandrish #1484 üzenetére
Az nekem is csak pár darabot mutat, viszont a korábban linkelt pythonos alkalmazás 20-30at is kiír a környéken. Szerintem tegyél egy próbát vele.
-
Sirandrish
legenda
Mit csinálok rosszul ha ez a pokevision.com nekem nem mutat semmit?
Nah jó, 1-2 poket mindig mutat, de annál azért több is kéne hogy legyen -
Deck
titán
válasz
Sirandrish #1481 üzenetére
Pc-n játszunk vele, BlueStacks-al, Fake GPS-el. New Yorkra beállítva vagy Santa Monica
-
Deck
titán
Fasza játék ez.
már 2napja toljuk öcsémmel.
Nekem 93 neki 97 fajta pókémonja van
16-os szinten vagyunk.Remélem majd idővel lesz sok hasznos új funkció is benne.
Amúgy pc-n toljuk New York-ba meg Santa Monicán
Első nap csináltuk mászkálással is de nagy 0 a pókémonok száma New York-hoz képest pl -
SLYM
veterán
sziasztok, kipróbáltam a játékot és tetszik.
az lenne a kérdésem, hogy milyen szolgáltatónál érdemes mobilnetet venni a játékra? vagy milyen csomagot érdemes használni ilyen célra? azt vettem észre, hogy elég jól fogyasztja a netet a játék és nekem csak ez a havo 100-150 MB van, ami a domino surf-höz jár, de ez kevés lesz. köszi
-
torik
senior tag
Közben végigolvastam a linket, sok mindennel egyetértek a leírtakból, de a szintezéssel kapcsolatban, azzal nem. Leírták ott is a kommentekben milyen lenne már ha valaki egy hét alatt meglépi a maximális szintet egy nyilvánvalóan olyan játéknál amit hosszútávra terveznek? Olyan ez mint az mmorpg-k általában, az emberek egy része elfelejti élvezni a szintezést, annyira hajt a maximális szintre. Foglalkozzon azzal ami a játék lényege, a kis szörnyek hajkurászása és tápolása. Érdemben nem fog változni az endgame ha meg is üti a max szintet (már ha eltér az valamiben a fejlődés közbeni játéktól, szerintem nem fog, csak más pokékkal operál majd).
-
torik
senior tag
Ilyen alacsony szinten gyanítom hogy felhasználták összes candy-t és dustot hogy ennyi megerősítsék a karakterüket, berakják gym-be azt' jónapot. Az ideig-óráig működik de amikor az élelmesebbek felhasználják a nagy mennyiségű cukrot és port amit elraktároztak a fejlődés alatt, akkor ezek a tagok nagyon csúnyán fenéken lesznek billentve és kapkodhatnak hogy újra versenyképesek legyenek.
-
DJGABI
addikt
válasz
selembeli #1473 üzenetére
nyugi, később se lesz jobb.
én azon vagyok felháborodva (na jó azért nem, csak zavaró) hogy relatív kis szintűek (10-15) ilyen 800-1000cp-s lényeket tesznek gym-be. az első 1000+ cp-sem ma jött, 10km-es tojásból, 20as szinten...
ja és csak még rosszabb lesz. 50k XP kell nekem már szintlépéshez. eszméletlen grindolás. olvastam 30as szinten valaki egyszerűen abbahagyta, annyira kegyetlen a játék [link]
-
törölt tag
ma elvittem a tojásaim futni. olyan jó lenne ha végre nem 2 km után számolna 400 métert...
igaz nincs okom a panaszra, mert ma este legalább működtek a szerverek.
-
selembeli
csendes tag
válasz
jansky1 #1471 üzenetére
Nekem megy, gond nélkül beléptem többször is. A héten még soha nem volt gondom a belépéssel hétfő délelőttől számítva.
MÁS:
Jelenleg 15-ös vagyok (lassan 16), de már kezdem unni a játékot, mert 90%-ban csak pidgeyt, rattatat, weedlt dobál be. Sokszor akad drowzee is, bulbasaur (ami ilyen 2xx-3xx cp között van és kb lehetetlen elkapni őket), magikarp 100 cp felett még nem adódott, most jött egy 96-os, örültem is neki. Azt hittem 15-ös szinten már értelmesebb pokék lesznek, de így kezd unalmassá válni a játék már. Naponta 1x mondjuk akad egy-egy nagyobb pokémon (ma is egy 700 valamennyi cps hypno), de a legjellemzőbb a fent soroltak, már inkább fel sem veszem őket, mert unom. Evolve-oltam is ma pidgeyt meg weedl-t, mert annyi candm van már, mondom miért ne, nem estem hasra a kifejlesztett példányok cp-jétől, 600 valahanyas pidgeotto meg 400 valahanyas darázs..
Nézek még majd ma twitch streamet, hogy akik külföldön játsszák jobb helyeken azoknak miket ad be, és akkor lehet oda virtualizálom a gps-t majd, mert ez így dögunalom. -
marakuja
csendes tag
A Városligettel kapcsolatban csak pozitívan tudok nyilatkozni. Olyan 10 óra körül mentünk és 13 óráig voltunk sok-sok vizes pokit kaptam, de el is használtam 2-3 incense-t. Elkaptam poliwagot, bellsrout, venonant, parast, weddle (sok weedlet), psyduckot, magikarpot, goldeent. A személyes kedvencemet eeveet
plussz caterpiet,de nem tudom még mi lesz vele..... A mai célom,hogy elérjem a 10-es szintet teljesült egy kis esti 1,5 órás biciklizéssel
-
jansky1
senior tag
Nektek megy az app rendesen? Nem akar beengedni.
-
MriXYon
csendes újonc
Van valami online térkép amivel a környéken lévő PokéStop és Gym helyekre lehet rákeresni?
-
Szerintem meg lehet. Ha én maxra húzok egyet az max. De egy vadon befogott pidgeot lehet az előző két szinten nem volt max mikor evolve-olt és igy 3.evolvon hiába maxolnàm mert előtte maradtak ki power up-ok.
De ezt majd igazolom ha az én pidgey-em elég fejlett lesz hogy lássam mit tud fejlődni.
Ha meg ugyan azt tudja elétni mint egy maxos pidgeot amit már pidgeotként figtam az nagy könnyítés lenne.
Ha így lesz akkor bulba-t se fogom húzni hanem majd egy vena-t mikor lesz.Tybsen
én imádtam anno a kátyajátékot meg a rajzfilmet is nézegettem szóval nekem félig ez egy nosztalgia és nagyon kó érzés dobni a labdát és elkapni őket. A megmaradt gyermeki énem jól érzi magát. -
petyus_
senior tag
De lehet különbség, ezért nem árt használni az IV calculatort.
Itt egy példa, két Golbat, mindkettő 14es szintű, tehát ugyanannyiba kerül őket power upolni, az egyik mégis erősebb, mint a másik:
CP | HP | powerup ára | volt-e power upolva | level | stamina | ATT | DEF | Perfect CP | Perfect HP | % Perfect
Egyébként azt írják, hogy 80% alatt nem érdemes rájuk költeni. (mondjuk még én is alig láttam 80%+os pokemont, jelenleg 12db van, pedig már 21es szintű vagyok, szerintem kb 500 pokemont fogtam már, igaz a pidgey/rattata meg hasonlókat meg sem szoktam nézni, tehát ennél azért biztos valamivel többet fogtam)
-
torik
senior tag
válasz
Kvelstadt #1453 üzenetére
Ezt értem de engem külön az érdekelne hogy a pidgey-t ha buffolom erősebb lehet e mire pidgeot lesz mint az amit már pidgeot-ként fogtam.
Amit Pidgeot-ként fogtál az lehet tök gyenge, és is fogtam egyet, cp27, nem valami erős, a félkör a legelején áll, emellet viszont fogtam egy Pidgey-t is ami cp166
ha evolve-olod ez utóbbit és Pidgeot lesz belőle, akkor kevesebb candy és dust kell majd a kimaxoláshoz.
Egy full 100%-ra kihúzott Pidgeot nem hiszem hogy lehet erősebb mint egy másik szintén kimaxolt Pidgeot. Szerintem.
-
Parson
addikt
Srácok, én frissitettem az appot, es most meg nincs hangja a jateknak. iPhone 5 16 GB. Vki tapasztalt ilyet?
-
petyus_
senior tag
Gellérthegy és a móricz között fogtam ma 4 Ponyta-t, 1 Scyhler-t, volt elég sok Squirtle, Nidoran lány, Growlithe, meg láttam két Electrobuzzt, ja és Eeveeből is van bőven. Infopark környékén meg sok Sandslash.
Városligetben Bulbasaurból van sok, előfordul Psyduck, Magikarp, Staryu, Starmie, Venonat, Bellsprout.
De charmandert még mindig nem láttam
.
Fejlesztéshez meg szerintem érdemes IV calculatort használni, ha beírod az adatait, megmondja mennyire van közel az elméleti maximális CPhez. Tehát lehet, hogy van egy 600 CP-s poke, meg ugyanabból egy 300as, nyilván, ha mindkettőt fejleszted a 600as erősebb lesz, de ha a 300as eléri ugyanazt a szintet, akkor erősebb lesz, mint a 600as.
Én mindig ezzel nézem, hogy érdemes-e megtartani, Bulbasaurból, Squirtle-ből meg Sandslashből még nem találtam olyat, ami 70%nál jobb lenne, pedig mindháromból fogtam már vagy 30-40et.
Én amúgy ma ellőttem egy lucky egget, volt rengeteg rattatám, pidgey-m, weedle-m, 25 percen át csak evolve-oltam, meg közben kelt ki egy tojás, amiben ismeretlen pokemon volt, így az is +2000, összesen majdnem 50K XP-t gyűjtöttem.
zsola32 A GYM szintjétől függ, hogy hány pokemont lehet berakni, ahányas szintű, annyian védhetik. Ahhoz, hogy te is berakhass, először harcolnod kell, itt csak 1 pokemont használhatsz, harc után te is kapsz XP-t, meg a GYM prestige-e is emelkedik, ha eléri a következő szintet, akkor rakhatod be a saját pokemonodat.
-
torik
senior tag
Így van, madár, patkány és kukac töménytelen mennyiségű jön egy nagyvárosi körút alkalmával, nekem most van csak pidgey candy-ből 184 darab.
A trükk elvileg annyi hogy amint elnyomja az ember a lucky egg-et rögtön kezdjen bele a kisebb/jelentéktelenebb szörnyek fejlesztésébe (érdemes jól betárazni említett pokemonokból előtte). Ha ez megvan akkor meg a hátralevő időben keresni kell egy (vagy több egybeérő) stopot amiken lure van és mindent befogni ami szembejön, elvileg így lehet kimaximalizálni a fél órás extra xp buffot.
-
tybsen
addikt
Nekem eléggé laposnak tűnik a játék, hogy gyűjtögetés közben az ember legtöbbször hosszú percekig csak vár és nem történik semmi.
Csak én találom ezt így?
Persze oké hogy gyűjtögetni kell, tehát erről szól az egész hogy minél több cukorkát meg akármit gyűjtögetni, pörgetni,... de ti nem érzitek kicsit laposnak az egész dolgot? Hozzáteszem, hogy nem játszom vele igazán, csak néha-néha. De valahogy az egész igazán ingerszegény.
-
-Faceless-
őstag
válasz
whitezo88 #1420 üzenetére
Egészen konkrétan ma lesétáltam egy 5km-es, és egy 2km-es tojást bejártam a komplett belvárost, és találtam egy rattatát, és egy pidgeyt 7km alatt.
Mondjuk nem panaszkodom most kikelt egy tojás, és volt benne egy ponyta az errefelé olyan, mint a fehér holló. 3 gym van itt, és nincs más csak raticate, meg pidgeot. -
zsola32
őstag
sziasztok
a Gym-be hogy lehet bekerülni?
adott egy sárga Gym - én is sárga vagyok - eddig ketten vannak bent.
A szomszédomban van egy másik az piros, ott 5-en vannak. -
150ig pokédex vagyok fantomképről is. Az két jó kis ponyta. Megéri felkutatni őket.
Am én irányt sem nézek. Rata meg pidgey hegyek aztán meg random olyanok amiket még sose láttam a környéken előjönnek mire a radar bejelezné.
Annyit csinálok hogy nem rakom le háttérbe az app-ot.Torik
Ezt értem de engem külön az érdekelne hogy a pidgey-t ha buffolom erősebb lehet e mire pidgeot lesz mint az amit már pidgeot-ként fogtam.
Am van egy inkubátorom lucky egg meg semmi szal ilyen kombó exp-s dolgokat még nem tolok.Ja meg még annyit hogy ha kijelölök egy pokét aztán iránytűzök akkor az a poké irányàba fordít vagy csak simán északra mutat merthogy iránytű?
-
Bári
tag
Ma voltam a Nyugatinál, Westendnél, Blahán, Móriczon. Mindenhol csak Pidgey, Ratata, Drowzee. Hol van Budapesten bármi ami érdekes lenne? Radar, vagy térkép nélkül elindulni a semmibe baromi idegesítő. Eddig a Kopaszi gátnál talált hitmonlee a legjobb... A többit mind a lakásban találtam.
-
whitezo88
nagyúr
Visionnel láttam hogy van a közelben egy Hypno le is szaladtam érte
153as, és végre nem petkány...
-
2km-es egg. Weedle. Sokadik de ez legalább 45cp-vel.
Azt jól gondolom hogy egy alapból jobbat tudok fejleszteni mint egy fejlődöttböl amit fogtam.
Pl van egy pidgey asszem valami 80as meg fogtam egy 245ös pidgeot-ot (4 pb-t tört meg vagy 20at kikerült)
Szóval ha a pidgey-t minden evolve szinten végigtolom evolve előtt akkor valszeg erősebb lesz mint a pidgeot amit úgy fogtam.
Gondolom így van de inkább rákérdezek, az a biztos. -
torik
senior tag
válasz
TheProb #1440 üzenetére
Arányaiban több persze, viszont több ritkább is jött, például rengeteg patkány és madár között legutóbb beesett egy Machoke, Ghastly, Jigglypuff, Krabby, stb..
Egyébként azon filóztam hogy mekkora poén lenne ha a nagyon elhagyatott területeken feltűnnének közepesen ritka lények, elég izgalmas lenne elmenni két szántóföld közé érdemben vadászni például
igazán fílinges lenne, jó lenne ha bevezetnék a jövőben
-
Armahun
addikt
A magon a letöltők száma alapján a harmincadik a pokemon sorozat.
-
torik
senior tag
válasz
TheProb #1433 üzenetére
Egyetértek, amikor a minap megpillantottam hogy 2 saroknyira három egymást érő stopra nyomtak lure-t úgy megörültem neki, siettem egyből hogy le tudjam farmolni őket mielőtt lejárna a fél óra
rendesen izgalmas volt
ez tényleg csak arra jó hogy esetleg kifigyeld melyik helyeket szokták lure-al feltolni és arrafelé menj ha mész legközelebb (Miskolcon is megvan az a néhány hely ahol mindig szokott lenni lure az egymást érő stopoknál).
Egyébként most nemrég lepasszoltam a Lapras-omat az egyik a gym-nek (a kettőből) a kisvárosomban, az eddigi Golbat meg Pidgeot leaderek után nagyon menő vagyok vele
remélem azért nem okoz majd túl nagy gondot másnak, jobban szeretem ha nálam van
-
Amur
addikt
válasz
Sirandrish #1432 üzenetére
böngészőben megnyitod a pokevision.com-ot a mobilodon.
-
Madwe
nagyúr
válasz
TheProb #1429 üzenetére
A pokevisionön kisebb sugáron nézi, ráadásul a letölthető asztali kliens a sugaron belül is több pokemont lát. Szóval a weboldalas van amit kihagy. Előnye ugyanakkor, h mobilon is fut, a másikhoz kell a gép s esetleg azt screensharinggel lehet nézni mobilról de az már macera
-
Amur
addikt
Amit tegnap fogtál azt miért mutatná ma? Dinamikusan változik hogy mikor mi spawnol, ha mindig ugyanaz lenne ugyanott, az elég uncsi lenne.. akkor egy idő után másik városba kellene sétálnod..
Én néztem hogy az utca végén van egy ghastly, elmentem tényleg ott volt. (az más hogy level5 vagyok nem tudtam még befogni..), két utcával arrébb volt a spearrow fejlettebb változata,most nem ugrik be, arra volt dolgom és 55perc despawn-t írt, azt is megtaláltam.
Jó a pokévision, és nem kell accounttal babrálni, egy esetleges bant kockáztatva.
Egyébként mobilról is bejött az oldal, és frissült is. Úgy azért már használható! -
Sordoran
addikt
Egy Gastly-ért kiszaladtam azóta, szintén ott volt (illetve ilyen Pidgey meg hasonló vackok is), szóval jó a térkép. Én is laptopról frissítgetem, és ha van valami érdekes, gyorsan elgurulok érte biciklivel.
Kis város, és ahogy nézem lényegében 3 pontot vannak csak jelen, itt az utca végén a benzinkúton, a vasútállomáson és benn a központban. Előbbit nézem csak, és csak ha olyan jelenik meg ami érdekel, azért ugrom ki.
-
petyus_
senior tag
válasz
callmeakos #1424 üzenetére
Én egy 6os szintű GYMnél jutottam el az utolsó ellenfélig, azt már nem bírtam kiütni, egy 1400as Vaporeonnal, ráadásul saját GYM volt, tehát csak egy pokemonnal mehetek, úgyhogy annyira nem nehéz szerintem. Sokkal nehezebb feltolni 6os szintig, amikor a saját GYMben harcoltam 400 prestige pontot kapott 4 ellenfél kiütése után, és itt uge csak egy pokemonnal mehetsz, ha meg támadsz, és 6 pokemonnal végigütöd, akkor 2-3000et is veszít.
-
waccamár
senior tag
Na ez is tök hasznos cikk! Listába van szedve, hogy melyik pokémon miből lett, és mivé tud változni, meg mennyi candyért!
-
lm83
őstag
Oh még csak most találom meg ezt a fórumot, múltkor még nem ezt dobta ki a kereső elsőre
Most is ide írtam -
Micsurin
nagyúr
válasz
-Faceless- #1418 üzenetére
Fóti vagyok. Papíron kisváros (inkább egy erőteljesebb falut mondanék rá...) itt sincs semmi ne aggódj, pedig Pesttől 2km-re van. És elvileg 20.000 fős... semmit nem találok szinte!
-
whitezo88
nagyúr
válasz
-Faceless- #1418 üzenetére
magyarul aki nem a belvárosban lakik az vagy beutazik órákra, vagy elmehet a sóhivatalba.
-
-Faceless-
őstag
válasz
whitezo88 #1414 üzenetére
Már volt róla szó a redditdeven, hogy a spawn a nagy játékos létszámú területeken központosul. Gondolom szintén a szerverek kímélése miatt. Így nem kell egy-egy játékosnak letakarni egy komplett falut, városokát.
Én is kisvárosban lakom 3-an vagyunk ismerősök, úgy játszunk, és 500 méterenként van itt egy ratatta. A gymeket is max 200-as cp-jűek védik. -
-
Barell
senior tag
Sziasztok, csatlakoznék én is akkor itt is a témához. 20-as szinten járok jó pár pokemonnal a zsben már viszont 1 dologra nem találok választ. Mitől függ a Pokemon támadó sebessége arénában? Volt Pidgeotom ami gyorsan ütött, és volt ami lassabban. A választ megköszönném.
-
draco31
veterán
válasz
sz_abika #1393 üzenetére
Lehet én voltam az, én ezt használom. Valóban nem kapcsolja ki a kijelzőt, csak a listában bepipálod, hogy mely programoknál legyen mindig ébren, és kész, után majd csak ha egy olyan program fut, egy pont lesz a felső sávban pluszban.
-
whitezo88
nagyúr
én voltam ma Kökiben, volt egy Lure, de semmi, csak low lvl rattata ott is meg pár pidgey. Oda, meg vissza is néztem semmi. Ma csak Rattatát, Pidgeyt meg Spearowokat fogtam, mást csak nem is láttam. Nagyon szerencsés lehet aki sorba kapja a ritkábbakat, van hogy egy helyben ülve is. Direkt van ez beállítva egyes helyekre?
Visionon pl ránéztem épp most Clark Ádám térre, kb 100 méteren belül van Hypno, Pidgeotto, Mankey, Machop, Koffing, Goldeen, Psyduck is. Ezeket élőben telómon sose láttam. A legjobbam most 5,5 szinten Raticate, meg Venonat, kb 100asok. Többi csak a szokásos Raticate, hernyók, pidgeyk, pár cp10es Zubat... Most én környékemre is ránéztem, X. Újhegyen CSAK Rattata és Pidgey, arrébb Óhegy parkban van egy Hitmonlee, de épp most tűnik el.
Most meglestem egy NY-i gózást, térképen szó szerint 10 méterenként jelez a falevél hogy van ott valami és még nem is Central volt. Az hogy hol mennyi cucc van, mitől függ?
-
Danny365
őstag
válasz
ricshard444 #1412 üzenetére
Zárd be teljesen és próbálkozz újra. Lehet, csak a szerverek vacakolnak, bár nálam most jól megy.
-
Felszenvedtem Xperia SP-re a játékot, de Login után csak tölt és tölt a "kör". Mi lehet a megoldás? 0.29.3 van fent, ami megy 4.4 alatti verziós Androidon is.
-
torik
senior tag
válasz
Sordoran #1410 üzenetére
Hát igen, hacsak nem laptopról nyomogatja az ember akkor inkább csak irányadónak jó a program hogy mire lehet számítani, de még az is csak "nagyjából"
Egyébként meg direkt átnéztem többször is azokat a helyeket ahol tegnap Dratinit meg Vulpixot fogtam és sehol nem mutatta őket szóval tényleg csak egy körülbelüli képet ad a felhozatalról szvsz -
Sordoran
addikt
Végre nekem is működik a térkép (a pokevision.com-os), és ez a halálom. Kis város, nem nehéz "átnézni" egészet, hol mi van, na de amikor meglátom, hogy az utca végén van egy Meow, és biciklivel mint a hülye odatekerek, érdekes.
Aztán alig rétem haza, látom, hogy van egy Evee, sajna 5 perc, így necces annyi idő alatt odaérek-e, majd fél óra múlva Kofee. Most meg a város másik végén Evee 12 percig (elvileg azt is elérném, ha sietek). Azt hiszem kinyitottam pandora szelencéjét.
-
Sordoran
addikt
válasz
Janoo_07 #1332 üzenetére
Persze, feltehetném a 4.4-et is, de már be van lakva szépen a 4.3, rootolva, kipucolva, és ez lehet nem annyira modern, és nem annyira gyors, de stabil. És mindenre tudom használni, szerencsére a Pokemon Go is megy.
Addig amíg nem lesz olyan, hogy kijön egy olyan frissítés amit nem lehet felrakni 4.3-ra, de kötelező használni, addig jó ez így nekem. (a root amúgy nem tuti, egy próbát megér azért kipróbálni)
(#1333) whitezo88: A béta verziója a játéknak (vagy legyen alpha) még ment simán 4.3-on is, szóval ez is kompatibilis. Gondolom csak marketing (vegyél új telót), meg erre optimalizálják inkább. Sok telefon inkább már 4.2-n akadt meg amúgy, de az is igaz, hogy enyém is 3 éves már, egy fogyasztó polgárnak le kéne cserélnie, de én még elvagyok.
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz
TazLeacher #1350 üzenetére
Nekem ez továbbra is csak egy google térkép... mit rontok el?
-
torik
senior tag
Na kipróbáltam a scannert, a környékemen van egy azaz egy darab weedle
maradok a városba való bejárásnál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest