Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish #3296 üzenetére
Én ha látom hogy nehéz akkor megy a gb+gyümi meg egy jó dobás kis karikàval. Ha bból is megszökik akkor váltok vissza sima lasztira és ha csak nem lèp meg akkor befogom azzal.
Nemtom van e eről valahol infó de szerintem a sok elkapás fárasztja őket. A 4-700as-ok is feladják a szabadulást 5-8sima labda után. -
ooooobi
senior tag
válasz
Sirandrish #3296 üzenetére
Nekem is minden elhúz mostanában, de nem csak a great, hanem az ultra ballbol is.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Oppenheimer #3265 üzenetére
Miert gondolod hogy érdekel a véleményed? Noh mindegy...bevetem már az egyik prem funkciót...
-
Lei559
tag
válasz
whitezo88 #3291 üzenetére
Nincs is ezzel gond , ha jótékony hatása lenne a dolognak , de nekem egyelőre így elég gáz.. megmondom őszintén előbb mennék rá a pidgey hadsereg evolvjára mint az 50 candys drowzeekra. ha már a fejlődés a prio lvl25-30ig.. szóval ezzel inkább szerintem csak a játékot lassítják tudatosan , ami elég szemét dolog. Egyébként én is XIX ; X kerületben tapasztalom a jelenséget.
-
Lei559
tag
Így viszont kiadni valamit aminek pont egy olyan funkciója bugos ami elméletileg az egyik alap pillére a játéknak elég gáz.. főleg hogy így az incense is kb egy hasznavehetetlen item , amit sokan megvesznek a shopbol esetleg valós pénzből váltott coinnal ami meg már már csalásnak minősül a forgalmazó oldaláról.
-
Alg
veterán
válasz
Fecniii #3292 üzenetére
Na igen a téréképről még nem is esett szó - ilyen fapados izét is régen láttam, komolyan a futóórám több részletet megjelenít...
Tud kb. 3 színt, utak szűnnek meg és jönnek elő tök véletlenszerűen, van ami teljesen hiányzik róla stb. Bár mondjuk ez a legkisebb gond a játékkal kb.
-
Fecniii
tag
2 napja játszom (lvl8) és kb fél nap után azon bosszankodtam hogy milyen egy ótvar bugahalmaz ez a játék és hogy normál esetben már rég töröltem volna. (csak azért nem töröltem mert élvezem a gyűjtögetést) Mellesleg az UI meg a térkép design is egy rakás fos de ez mondjuk ízlés kérdése. Nem értem hogy egy olyan fejlesztő akinek már van egy hasonló játéka évek óta, nem tud normális programot fejleszteni?
Mellesleg úgy lettem lvl 8 és lett 28 különböző pokemon-om (94 elkapott pokemon) 1 nap alatt, hogy egy helyben ülök az irodában, és egy pokestop van az iroda mellett.
-
whitezo88
nagyúr
Elegge belenyultak a spawnokba. Itt par napja Kobanyan kb common lett a drowzee, sorra fogom oket. Most mutatott Nearby ket Jinxet is (asszem az az eneklos Nickiminaj hasonmas) de nem jartam szerencsevel.
A gps nekem is neha osszevissza maszkaltatja az avatart mikor egyhelyben vagyok. Masik bug hogy neha nagyon brutal leesik az fps. Hiaba regi a telom hozza, elobb befogas utan a poke adatlapon nagyjabol 0,3 fpsem volt. Na, nehez megbirkozni azzal a tojas alaku 3d testtel. Maskor meg roccenesmentesen megy ugyanott.
-
Alg
veterán
Sz@rul van kódolva a GPS, az a magyarázat. Akkor veszi észre magát hogy arrébb mentem mikor már 200m-el odébb vagyok, átdob oda, de persze emiatt a sebesség a limit fölé megy és nem számítja bele (miközben más progiban 15m pontosságú a gps fix a telefonon...)
Jelenleg nincs a játéknak olyan része, amiben ne lenne akkora égbekiáltó hiba amitől már bármi mást töröltem volna a pics@ba.
-
Lei559
tag
Egyébként fura , mert a frissítés óta nekem sokkal kevesebb Poke szalad el a befogás elől , illetve a környékünkön szinte ritkává vált a pidgey , ratata és az egyéb trash pokemonok.. valakinél meg épp fordítva van a szitu.. Nem lehet egyszerűen kiigazodni ezen a játékon.
A lépés számláló a másik nagy "?" a számomra , haverral mentünk múltkor ugyan az a teló , android verzió és neki rendesen számol nekem nem.. erre pld mi lehet a magyarázat. Lehet engem kicsit jobban megütött a sör és szabálytalanul lépkedtem?
-
válasz
SpongyaBob #3287 üzenetére
Ja és legyen náluk kétezer labda.
-
MaciG
addikt
Lure-val kapcsolatban van valami tipp hogy a leghatékonyabb? Mind1, hogy melyik pokestopnál használom (központi vagy falu szélén lévő)? Érdemes -e olyan helyet nézni ahol 2 vagy 3 pokestopp is elérhető és egyszerre 2 vagy 3 lure-t is használni?
-
Domaaaa
tag
A max cp ket mi alapján találták ki? Beirták a random.org-ba hogy 1-4000 és ráböktek? Vicc hogy pidgeynek majdnem annyi a max cp je mint onixnak.
-
Bocsánat az amatőr kérdésért: 'Your bag is full" mit lehet csinálni? Lehet nagyobbat szerezni vagy ?
Pedig dobáltam el lasztikat, de még mindig ezt írja...fpatrik17: Köszi, mit "érdemes" eldobálni?
-
Newlachka
őstag
válasz
Plazmacucci #3276 üzenetére
ha jobban megnézed mondjuk egy 6pokés gymnél a játék összeállít egy megfelelő 6-os poké sort amivel "erős"
vagy -
bepe79
addikt
válasz
Plazmacucci #3276 üzenetére
Azért reméljük, hogy ezt a következő patch-el orvosolják, hogy ne kelljen egy féreg/galamb/patkányra 5-10 labda.
-
-
bepe79
addikt
Ti hány 8-10-es gym-et láttatok már?
Mert én max 7-est láttam eddig, pedig pesten lakom.
-
Madwe
nagyúr
válasz
marositech #3271 üzenetére
Pont ez is a lényege, h ne lehessen hetekre befogni egy egy gymet, mert egyrészt többen is nekimehetnek, másrészt pedig kisebb cpssel is tudsz érvényesülni, ha jó tipussal mész adott pokék ellen. Múltkor egy 750essel vertem szét egy 1500ast
-
Newlachka
őstag
válasz
marositech #3271 üzenetére
ezért kell 8-10-esre felhúzni egy gymet mert azért ott már elég kevés 6db 1000-1500 poké...
-
marositech
senior tag
GYM téma:
Most realizáltam, hogy lehet többen egyszerre támadni az adott GYM-et, azaz 3-an kékek vagyunk, megruházzuk pl. a piros 8-as szintű GYM-t. Látom a körben a másik 2 társam poke támadásait. Szokásos időnek a 1/3-a alatt ledaráltuk GYM-et.
Mondjuk így tök értelmetlen a GYM létezése, így simán kivágnak több támadóval.
3 ember x 6 db pokemonnal a keményen felépített 8-as GYM-et 5 perc alatt röhögve lenulláztuk.
(3x tapasztaltam olyat, hogy GYM attacknál, egy 200HP-s pokemonomat 1 ütésre leterít, az ellenfél pedig egy hypno/jolteon volt...) -
Nem voltam troll. Sétáltam és valaki pont kiütött egy gym-et én meg gyorsan bedobtam egy hypnot.
De mire bentem a shop-ba már nem volt enyèm a gym szal nem történt semmi.. -
Madwe
nagyúr
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Sirandrish #3261 üzenetére
Túl sokat sírsz már a játék miatt, ha ennyire felbasz, ne játssz.
-
Newlachka
őstag
válasz
sima labdával dobálod?
én már lvl18-tól nem használok sima labdát... -
whitezo88
nagyúr
válasz
zöldnél 100% catchnek kéne lennie nem? Valamit nagyon elszúrtak.
-
Sirandrish
legenda
Kezd a balherem ki lenni 20as szint felett a játékkal. Caterpie 10darab málna+great combobol is kijön majd lelép.
Aztán látok valamit ami még nem volt...170es Magnemite.. málna + great ball...full zöld...első labdabol kijön majd elhúz.Rohadt idegesítő lett a játék 20as szinttől
-
spanglee001
addikt
hát egy mozifilmet is el tudnék képzelni
-
bepe79
addikt
válasz
Sirandrish #3257 üzenetére
Az sem gond, csak ha ennyit beszélnek itt frissítésről, akkor az ember elkezd reménykedni, hogy jött valami újabb verzió esetleg.
-
bepe79
addikt
Ti miről beszéltek? Merthogy Android alatt biztos, hogy nincs a 0.31-esnél újabb verzió, most néztem meg a Play Store-t (aka Google Play).
-
marositech
senior tag
válasz
customer114 #3254 üzenetére
Attól függ melyik rendszer? iOS vagy droid? iOS 130 mega.
Mostanság egyre pofátlanabbak a nyomorék verebek.
35 CP-s veréb, excelent dobással. Hátnemkijönbazmeg????? -
customer114
őstag
Sziasztok,
Mekkora a frissítés mérete? (mobil net miatt kérdezem)
Köszönöm,
Szép napot. -
válasz
SpongyaBob #3249 üzenetére
Radaron ott volt nekem nèhányszor de sose találtam meg. Amit fogtam az meg úgy lett meg hogy csak 4 pokè volt a radaron de ő nem és mégis egyszercsak előugrott temzeparton.
Lehet olyan gyorsan jelent meg higy nem volt ideje frissíteni a radarnak. Viszont azóta radar se mutatja ott sem ahol korábban mutatta. Szal jah, én is örülök hogy megvan. -
bepe79
addikt
válasz
koncsik #3245 üzenetére
Én is vidéken lakom: Bp., XVIII. kerület
Van pár gym nálunk a KISZ-en, meg egy pár a Havannán, egy a Glorietten, meg vagy 4-5 a Lakatoson, 1-2 a Bókayban, meg kintebb Imrén is lehet jópár, meg pokestop is. Nem kicsi kerület (talán Budapesten az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb), mégis a felhozatal gyér; egér, galamb, drówzi, meg néha-néha a macska, meg denevér, meg ghastly meg a féreg. A gym-ekben meg általában ilyen 1300-2200 közötti MOB-ok ülnek (vagy több is belőlük), úgyhogy jó sokat kell kajtatni az olyan gym-ek után, amikben kisebb (600-1300 CP) pokék vannak, és amiket le tudok verni.
A melóhely (Infopark) ehhez képest maga a Paradicsom, meg mellette az egyetem-épületek körüli pokéstoppok, amiről a minap képet is raktam be. -
Micsurin
nagyúr
válasz
SpongyaBob #3230 üzenetére
Nekem van egy gyengusz kis 344-esem...
Igazi Gym védő.
más: Tegnap Fogtam egy 587-es Eeveet, 85,7%-os volt, kicsit uppoltam és lett egy 1837-es Vaporeonom végre!
Ő most a legerősebb.
-
SpongyaBob
veterán
Egyébként ez a PC-s Pokémon live map tök jó meg minden, de kb. egy óra után eltűnnek a pokémonok, magyarán nem jelenít meg egyet sem. Így jártam tegnap többször is, hogy kiküldtem telóra a linket elindultam és egy idő után semmi.. Ha újra indítom a programot gépen akkor jó csak hát ugye ezt elég nehéz kivitelezni mikor nem vagyok otthon.
(#3248) toturi Csak azért akarom Pikachu-t hogy meglegyen
-
válasz
Nekem van egy kis gyengus. Meg is áltam ott ahol jött hogy hátha jön még de persze hogy nem jött.
Szal azon túl hogy mindenki ismeri és mondhatom hogy nrkem megvan nem sokat ér. Meg egyébkènt sem a kedvenc elektro pokèm. Elektobuzz mikor elém ugrott voldogabb voltam, hántam is a labdàt meg a gyümit neki lapáttal..A gps jel nekem ilyen bevásárlókba szokott elveszni de a sima kertesháhba nem.
Izgultam is multkor ruhaboltba (havert elkisértem) hogy jöjjön vissza mert ott szaladgàlt ruháss sorok között nekem meg még nem volt olyanom. -
válasz
Sirandrish #3246 üzenetére
Na kíváncsi vagyok...te tudod mire...
Amúgy jól megy a játék még mindig...(mármint a N-nak) -
válasz
Sirandrish #3226 üzenetére
Én BP-en lakom, de kiderült, hogy vidéken (XVII.ker.)
. Nálunk otthon soha semmi, munkahelyen már zavaróan sok...(Westend)
-
greenmaur
tag
válasz
Sirandrish #3237 üzenetére
Yap. Már nem is tudom mihez kezdjek az ezredikkel...Nem kell valakinek?
-
sztanozs
veterán
válasz
spanglee001 #3208 üzenetére
Simán meg lehetne fogni az aku fogyasztást, csak intelligensre kellene megírni a grafikus motort. Tök fölöslegesen túráztatjka magát a térkép újrarajzolásával, amikor a legenerált térképet simán cache-elhetné és csak a cache-elt képet kirakná. De nem - számol mint az állat és izzad, mint a ló. Jobban meríti az aksit, mint egy 3D akciójáték.
-
Newlachka
őstag
válasz
Sirandrish #3237 üzenetére
-
jansky1
senior tag
Most egy működő online térkép sincs, mint a pokelex, vagy a pokevision? Csak a letölthető üzemel?
-
Alg
veterán
válasz
Nincs, de nem is érdekel... mindig utáltam azt a szerencsétlen kis görcsöt
Viszont a sok vaporeonos gym ellen azért jó lenne egy erős elektromos... most csináljak ezért egy jolteont? Kicsit sok már az eevee-származék mindenfelé
-
Newlachka
őstag
válasz
nekem is azért volt szerencsém mert tojásból kelt ki./Pikachu/
nekem a gyarados kifejlesztése volt nehéz a maga 400 candyjével.
viszont egy 174-es fullos magikarpból egy 1950-es gyarados lett
nagyon sokat kell menni, és pl már rájöttem,hogy ha itt nem piros vagyok akkor nagyon becumiztam, mert csak ők állnak össze bandázni, és hiába verem le folyamatosan az összes gím-t nem tudom tartani egyedül őket... -
Sirandrish
legenda
válasz
Én ezidáig egyszer láttam az "árnyékát" a buszról...természetesen nem vetette elém magát
-
Aryon87
félisten
válasz
Nekem sincs még -
SpongyaBob
veterán
Egyébként Pikachu már megvan mindenkinek vagy én vagyok ennyire bamba, hogy még csak nem is láttam?
-
Oppenheimer
nagyúr
evolved Pokémon nem kel tojásból, legfeljebb dratinit adhat.
-
Sirandrish
legenda
Látom mára sokan elégedetlenkednek. Én is közéjük tartozom.
Nem akarom újra felhozni a város kontra kisváros/falu témát, hisz mindenki tudja hogy jelen van egy hatalmas szakadék, meg én személy szerint ebbe már beletörődtem.
Viszont azt eléggé nonszensznek tartom hogy egy szint felett, már vért kell izzadni a 3 kis fostrió elkapásáért is.
Először is..rengeteg játék megfordult már a kezeim között, de olyannal még nem találkoztam ahol minél fejlettebb vagy, annál gyengébb vagy. Lv 20on ezeket a Pokékat már lepkehálóval kéne elkapnia a karakternek szerintem, de mindegy. A másik idegesítő dolog ami ebből következik, hogy ezt ugye menedzselni is kéne. Konkrétan sokszor előfordul hogy egy Veréb 4-5 stopnyi labdát is betör, ami azt jelenti nálam pl hogy konkrétan a labdákat kell farmolnom, ráadásul nem is akármennyit. Tehát nem elég hogy róni kell a kilómétereket általában ugyan azokért a Pokékért (azért néha beugrik ez-az szóval faja), de még órákig ücsörögjek a parkba hogy legyen mit eldobálnom majd a séta alatt. Remek!Nekem amúgy bejön egy a gyűjtögetés, de ezek miatt a hibák miatt és hát tartalom hiányában nem lesz olyan hosszútávú mint az először reméltem.
-
greenmaur
tag
válasz
Cathfaern #3224 üzenetére
Hát nem tudom. Nekem bottal, meg gps fakerrel nem nagy kihívás a dolog. Komoly kompetitiv része meg nincs a játéknak, mert a gymeket simán kihagyhatod ha akarod. Viszint igazad van, hogy elég sekélyes és semmilyen a játék ebben a formában. Ettől függetlenül nekem még nincs bajom a setalassal, mert tök sok új dolgot tudok megnézni. (Igaz már csöppet fárasztó a dolog és kezd unalmas lenni
)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
greenmaur #3223 üzenetére
Nekem aki van "HC" ismerősöm, az már mind GPS fakerrel tolja
Részben megértem őket, mert ha tényleg komolyan veszik és gym-eket akarnak foglalni meg védeni, akkor nem nagyon tudnak mit csinálni azzal, ha ott a gymben az 5000 CP-s pokemon, amire a környéken esély sincs. Másik oldalról így nem nagyon látom értelmét az egésznek... Ha kihagyjuk belőle az AR-t, akkor kapunk egy borzasztóan unalmas, sekély és repetitív játékot.
-
greenmaur
tag
válasz
whitezo88 #3222 üzenetére
Most az úton munkába tobb 2k fölöttit is láttam szoval szerintem most ott tartunk hogy a HC réteg már bőven 2k fölött van.
Amugy pont tegnap csinaltam egy botot kíváncsiságból és 5 óra alatt huzta fel magát lvl 22-re. Legerősebb 2k Vaporeon ami van neki. Szóval nem bánnám ha beindulna a banhammer...
-
whitezo88
nagyúr
Bp. X keruleti gymben 2500as Eggxecutor gymben csak nekem gyanus? 29es player. Amcsiban lehet latni ilyeneket neha de ez durva.
-
SpongyaBob
veterán
-
greenmaur
tag
válasz
#75376384 #3218 üzenetére
Nekem pont reggel esett a harmadik 10km-es tojásom. Izgatottan várom, remélem egy 2k Dragonite lesz benne.
Ha véletlenül nem írom hogy mi lett a következő napokban akkor otthon zokogok a második Kabutommal.Más: Üzenem annak, aki az Izabella utcában (Bp.) kiütötte a gymet egymaga védő cp 10-es rattatamat, hogy ez igazán nem volt szép. Ő csak még most kelt ki a tojásból és meg akarta mutatni, hogy ér is valamit. Erre percek alatt eltapossuk szegényt...pfuj
-
törölt tag
Két újabb 10-es tojás. Eevee és "táncolóniggerbula". Végülis, legalább nem egy újabb kabuto.
Sírt itt a szám, hogy nem ad ekkora tojást, erre tessék. Szinte érzem ahogy pofán röhög a program.
-
¤Envy¤
aktív tag
Én akkor is a kis Cubobne-on vagyok még mindig megrökönyödve. Anno a térképeken alig láttam belőle Pesten 1-1et, azokat is ritkán, erre itt volt egy? Vidéken? 1 utcára tőlem?
Most lenne igazán jó a térkép! Szívesen megnézném a kínálatot, mert most már sokkal jobb a szórás. -
-
szebe
addikt
Valami tuti nem kerek a játékkal.
Fváron ma annyi Drowzee jött, hogy az már-már zavaró. Tettünk lure-t 3 "egymáson" lévő stop-ra, instant spawnolt mindegyikhez 1, nagyjából végig. Bárkivel beszéltünk, mindenki tízesével fogta őket. -
torik
senior tag
Evolve-nál számít mi a pokemon moveset-je? Leírom mire gondolok:
Teszem azt van két Drowzee. Egyiknek kevesebb az IV-je de jobb a moveset. Másiknál fordítva, rossz a moveset de magas az IV. Melyiket éri meg evolve-olni?
Láttom több monnál is hogy evolve után más képességeket kap. Befolyásol valamit evolve-nál a moveset? Mert ha random válogatja össze evolve-kor az új moveset-et akkor teljesen mindegy hogy mi volt korábban, csak az IV számít. Vagy nem?
-
SLYM
veterán
érdekes, én simán fel tudnék sorolni vagy 5 bugot ami többször megjelent már a játékban, de nekem valamiért a tojás kilómétereket tökéletesen számolja
-
Aryon87
félisten
válasz
Kvelstadt #3209 üzenetére
Az semmiseg, foleg miutan egy cp10 Caterpie is kiszokik
Spanglee001:
Powerbank nekem is van, igy no para. 10400-as, a 2 telot rohogve feltolti.
A P8lite kibirja a 6 orat is, a G5 az tobbet is.
Pikachu kellene nekem nagyon, meg Squirtle.
Bulbasaur mar van, csak gyenge. Charmandert hol lehet vadaszni? Alapnak ot valasztottam, de csori semmit nem tud fejlodni, mert nincs neki cukorkaja.. -
válasz
Aryon87 #3207 üzenetére
Ma elmentem sétálni egyet ara amere még nem voltam hátha jön valami új poké. Jött is egy 757es tentacruel narancssárga karikával ami 3 sima laszti meg 3 málnával meg is lett. Aztán meg jött egy 22as pidgey ugyanúgy narancssárga karikával. 5 laszti után mondom adok neki egy gyümit is de ugyanúgy törte a lasztit és le is lépett.
Komolyan pidgey tiszta op lett. -
Aryon87
félisten
válasz
spanglee001 #3204 üzenetére
+1
Frissites ota speckosabbak is vannak. Es persze nehezebb is elkapni oket. Multkor egy fing Rattata 6x ugrott ki, tiszta ideg voktam toleKoki terminalnal Rattata, Pidgey, Spearow es neha Drowzee volt. Tegnap meloba menet itt majdnem elkaptam egy Squirtle-t.
Melohelyen szinten az ismert trio szokott lenni, tegnap delutan Jynx, Onix, Staryu meg Horsea volt teriteken..
Lakasbol pedig majdnem sikerult egy Haunter-t fogni.
Hazafele meg Hypnot is fogtam...
Csak lestem hogy mi van
Vasarnap tuti vadaszni megyek, asszem lesz kapas boven..
16. szinten vagyok.Ami idegesit, higy az akkufogyasztast meg mindig nem oldottak meg.
G5-rol mar toroltem a jatekot, a Huawei P8 lite-val tolom, ugy hogy a G5 adja neki a netet.. -
lm83
őstag
Hát nálam ma cp 35-öd kukac zöld körrel 2 tojásból is kiugrott...
Valami tényleg nem stimmel most...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest