Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
waccamár
senior tag
válasz
Ereshkigal #1611 üzenetére
ja sorry, nem reklámcélból dobom be, csak gondoltam hasznos infó lehet másnak is
igen, ha a topikgazda is úgy gondolja, tényleg mehetne az összefoglalóba. -
waccamár
senior tag
Megint egy jó cikk, arról hogy bizonyos típusú Pokémonokat hol lehet megtalálni!
Azért én úgy veszem észre, hogy kb. minden típusút lehet mindenhol találni, nem?
-
waccamár
senior tag
szerintem a szerverek instabilitásának az is lehet az egyik oka, hogy nem akarnak most X új szervert beállítani, hanem megvárják, még beáll egy optimális felhasználószám... de ez csak szvsz, nyilván nem tudhatjuk az okát, és ezen kívül milliónyi okot is el tudok képzelni
-
waccamár
senior tag
Ti mennyire figyelitek, vagy tudjátok magatoktól, hogy melyik típusú Pokémonra mivel kell támadni?
Itt találtam egy listát róla, én eddig abszolút nem figyeltem -
waccamár
senior tag
Na ez is tök hasznos cikk! Listába van szedve, hogy melyik pokémon miből lett, és mivé tud változni, meg mennyi candyért!
-
waccamár
senior tag
válasz
marositech #1380 üzenetére
Nincs
de ugye a cikk is írja, hogy nem biztos benne, mert valaki azt tapasztalta hogy az xl erősebb, de fordítva is igaz
szóval csak a medálok miatt jó.
-
waccamár
senior tag
nah, végre tudom, hogy mi a jelentősége az xs és xl jelzéseknek
most jelent meg róla a leírás.
-
waccamár
senior tag
Van már egy blog, ahol elég jó infókat raknak ki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest